İddaa Tahmin: 185 Sparta Rotterdam – Maastricht

Sparta Rotterdam01

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak. İddaa yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Hollanda 2. liginde 18 Aralık Cuma günü 11 bin kişilik Het Kasteel Stadı’nda Sparta Rotterdam ile Maastricht kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 185 koduyla yer alan Sparta Rotterdam – Maastricht maçının iddaa tahmini ve Sparta Rotterdam – Maastricht maçının iddaa analizi ile karşınızdayız.

Sparta Rotterdam’ın son 4 maçı
Rotterdam – Helmond: 2-1
Jong Ajax – Rotterdam: 1-1
Rotterdam – Volendam: 3-1
Dordrecht – Rotterdam: 0-3

Maastricht’in son 4 maçı
VVV Venlo – Maastricht: 3-0
Maastricht – F.Sittard: 1-3
Emmen – Maastricht: 2-3
Maastricht – Waalwijk: 6-2

TAHMİN: Hollanda 2. liginde 18. hafta mücadelesi.. 39 puanla liderlik koltuğunda oturan Sparta Rotterdam, bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayı olarak duruyor. Alex Pastoor’un öğrencileri bu sezon sadece 2 yenilgi alırken, iç sahada oynadığı tüm maçlarını kazanma başarısı gösterdi. İçerde oynadığı 8 maçın hepsi ÜST biterken, 5 tanesini “handikaplı” kazandı. Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Takım ideal kadrosu ile sahada olacak.. 25 puanla 8. sırada yer alan Maastricht ise son 2 maçını kazanarak kötü gidişatına dur dedi. Kırmızı-beyazlı ekip bu iki maçta 9 gol atarken kalesinde 4 gol gördü. Konuk ekipte savunmadan Steven Pereira (D, 17/1) kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Ayrıca Leroy Labylle (D, 15/0) sakat olduğundan kadroda yok.. Gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede taraftarı önünde harikalar yaratan Sparta Rotterdam’ın kazanması bizleri şaşırtmayacaktır. 14 lig maçında 14 gol atmayı başaran Thomas Verhaar yine taraftarını mutlu etmeisni bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.40 oranıyla “Sparta Rotterdam Kazanır” ve 2.10 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Takım ideal kadrosu ile sahada olacak.

Konuk ekipte ise savunmadan Steven Pereira (D, 17/1) kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Ayrıca Leroy Labylle (D, 15/0) sakat olduğundan kadroda yok.

İddaa oranları
1.30  4.30  5.00 (ALT 2.30 – ÜST 1.30) 3.5 ÜST 1.85

Rivalo oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
1.40  4.80  6.50 (ALT 2.55 – ÜST 1.45) 3.5 ÜST 2.10

MUHTEMEL 11’LER

Sparta Rotterdam: Kortsmit, Breuer, Dijkstra, Dougall, Ketting, Van Moorsel, Brogno, Sanusi, Dumfries, Bergkamp, Verhaar.

Maastricht: Coppens, Knops, Moustafa, Shermar Martina, Shermaine Martina, Nys, Ippel, Peeters, Polizzi, Croux, Palacios.

 

Kategoriler: FeaturedHollandaİddaa Tahminleri

Etiketler: