İddaa Tahmin: 116 Valencia – Getafe

Valencia07

Cumartesi iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlarİddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak..

İspanya La Liga’da 18 Aralık Cumartesi günü 55 bin kişilik Mestalla Stadı’nda Valencia ile Getafe kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 116 koduyla yer alan Valencia – Getafe maçının iddaa tahmini ve Valencia – Getafe maçının iddaa analizi ile karşınızdayız.

Valencia’nın içerdeki son 4 maçı
Valencia – Malaga: 3-0
Valencia – Levante: 3-0
Valencia – Las Palmas: 1-1
Valencia – Barcelona: 1-1

Getafe’nin deplasmandaki son 4 maçı
Celta Vigo – Getafe: 0-0
Sevilla – Getafe: 5-0
Eibar – Getafe: 3-1
Real Madrid – Getafe: 4-1

TAHMİN: İspanya La Liga’da 16. hafta mücadelesi.. Üst üste puan kayıpları yaşayan Valencia 8. sıraya kadar geriledi. Yönetim bu duruma sessiz kalmadı ve teknik direktör değişime gitti. Dümenin başına geçen Gary Neville, ilk maçında geçen hafta Eibar deplasmanında 1-1 beraber kaldı. Hafta içi Kral Kupası mücadelesinde ise zayıf rakipleri Barakaldo’yu 2-0 mağlup ederek turu geçen taraf oldular. ‘Yarasalar’ şimdi Gary Neville yönetiminde ligdeki ilk galibiyetlerini almak için sahaya çıkacaklar. Ev sahibi ekipte eksik listesi kabarık ancak maça yüksek motivasyonla çıkacaklarından bu açığı kapatacaklardır. Zira Getefe bu sezon berbat deplasman performansı ile 7 dış saha maçından sadece 1 puan alabildiler. Son 3 deplasman maçında yedikleri gol sayısı tam 12!.. İbreler ev sahibi ekibi gösteriyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.62 oranıyla “Valencia Kazanır” ve 2.80 oranıyla “Valencia Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (17:00) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Javi Fuego (OS, 13/0) ve Lucas Orban (D, 5/0) kart cezalısı. Ayrıca Sofiane Feghouli (OS, 10/1), Enzo Perez (OS, 8/0), Rodrigo (F, 7/0) ve Zakaria Bakkali (F, 13/1) sakat.

Konuk ekipte ise Alvaro Medran (OS, 7/0) ve Emiliano Buendia (F, 7/0) sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Carlos Vigaray ve Emiliano Velazquez şüpheli.

İddaa oranları
1.40  3.50  5.00 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

Rivalo oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
1.62  3.80  5.70 (ALT 1.75 – ÜST 2.10)

MUHTEMEL 11’LER

Valencia: Jaume, Cancelo, Mustafi, Abdennour, Gayà, Parejo, Danilo, André Gomes, De Paul, Santi Mina, Alcácer.

Getafe: Guaita; Damián Suárez, Cala, Alexis, Roberto Lago; Lafita, Juan Rodríguez, Lacen, Víctor Rodríguez; Sarabia; Alvaro Vázquez.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: