İddaa Tahmin: 501 Beşiktaş – Lokomotiv Moskova

BJK10

UEFA Avrupa Ligi tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Beşiktaş’ın gruptaki maçları
Skenderbeu – Beşiktaş: 0-1
Beşiktaş – Sporting Lisbon: 1-1
Lokomotiv Moskova – Beşiktaş: 1-1

Lokomotiv Moskova’nın gruptaki maçları
Sporting Lisbon – Lokomotiv Moskova: 1-3
Lokomotiv Moskova – Skenderbeu: 2-0
Lokomotiv Moskova – Beşiktaş: 1-1

TAHMİN: UEFA Avrupa Ligi H grubu mücadelesi.. 5 puanla 2. sırada yer alan temsilcimiz Beşiktaş grup liderliği için kritik bir sınava çıkacak. Siyah-beyazlı ekip bugün galip gelirse 7 puanla lider olan Lokomotiv Moskova’nın üzerine çıkacak. Rusya Premier Lig’de CSKA Moskova’nın 9 puan gerisinde ikinci sırada bulunan Igor Cherevchenko’nun öğrencileri formsuz bir süreçten geçiyor. İçerde Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıktan sonra ligde oynadıkları Rostov maçını 2-0, Kuban karşılaşmasını ise 6-1 kaybederek taraftarını üzdüler. İki maçta yenilen 8 gol teknik direktör Cherevchenko’yu çok zor durumda bıraktı. Rus ekibinin ilk hedefi liderliğini korumak için kaybetmemek olacak.  İlk maçta kırmızı kart gören savunmanın en tecrübeli ismi Vedran Corluka cezalı. Ayrıca sakatlığı bulunan Dmitri Tarasov, Nemanja Pejcinovic ve Taras Mikhalik forma giyemeyecek.. Şenol Güneş yönetiminde bu sezon oynadığı futbolla taraftarına umut veren Beşiktaş’ta ise uzun süredir sakat olan Tolgay Arslan ve Veli Kavlak dışında eksik oyuncu bulunmuyor.. Fernandes, Samedov ve Niasse’ye gerekli önlemler alındığı taktirde Beşiktaş’ı liderliğe taşıyacak 3 puan gelecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.75 oranıyla “Beşiktaş Kazanır” ve 2.55 oranıyla “Mario Gomez Gol Atar” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (19:00) TRT 1, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte uzun süredir sakat olan Tolgay Arslan ve Veli Kavlak yine kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise Vedran Corluka (D, 12/2) cezalı. Ayrıca sakatlığı bulunan Dmitri Tarasov (OS, 10/0), Nemanja Pejcinovic (D, 11/1) ve Taras Mikhalik (D, 8/1) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.55  3.50  3.70 (ALT 1.50 – ÜST 1.85)

1XBET oranları (Yüksek oran için tıkla)
1.76  3.75  5.50 (ALT 1.75 – ÜST 2.23)

MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Gökhan Töre, Sosa, Olcay Şahan, Mario Gomez.

LOKOMOTİV MOSKOVA: Guilherme, Shiskin, Durica, Logashov, Denisov, Fernandes, N’Dinga, Samedov, Miranchuk, Maicon, Niasse.

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriRusyaTürkiye

Etiketler: