İddaa Tahmin: 174 RB Leipzig – Fortuna Düsseldorf

Leipzig04

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak. İddaa yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

RB Leipzig’in ligdeki son 4 maçı
RB Leipzig – Freiburg: 1-1
1860 Münih – RB Leipzig: 2-2
RB Leipzig – Nürnberg: 3-2
Bochum – RB Leipzig: 0-1

Fortuna Düsseldorf’un ligdeki son 4 maçı
Karlsruher – F.Düsseldorf: 1-1
F.Düsseldorf – Sandhausen: 0-1
Kaiserslautern – F.Düsseldorf: 3-0
F.Düsseldorf – A.Bielefeld: 1-0

TAHMİN: Almanya Bundesliga 2’de 12. hafta mücadelesi.. Red Bull sponsorluğunda bu sezon da kadrosunu güçlendiren RB Leipzig, sene sonu Bundesliga’yı hedefliyor. Beşiktaş’tan transfer edilen Atınç’ın da formasını giydiği ev sahibi ekip, 20 puanla 3. sırada yer alıyor. Önceki yıllarda Schalke ve Hoffenheim’i çalıştıran Ralf Rangnick yönetiminde bu sezon sadece 1 kez mağlup oldular. Sezon başından beri sakat olan Boyd dışında eksik oyuncu bulunmuyor.. Kerem Demirbay ve Sercan Sararer’in formasını terlettiği Fortuna Düsseldorf ise 9 puanla küme düşme potasında yer alıyor. Geçen hafta kendileri gibi vasat bir takım olan A.Bielefeld’i içerde 1-0 mağlup ederek biraz olsun morallendiler. Ancak bugün işleri hiç kolay olmayacak. Zorlu Leipzig deplasmanında kendilerine şans vermiyoruz. 10 maçta 6 gol 2 asistle yeteneğini ortaya koyan 20 yaşındaki Davie Selke ile ev sahibi ekip 3 puana yakın duruyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.70 oranıyla “RB Leipzig Kazanır” ve 2.55 oranıyla “Davie Selke Gol Atar” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (19:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sezon başından beri sakat olan Boyd yine kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise sezon başından beri sakat olduğu için kadroda yer almayan Avevor ve Silva Pintto yine forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.50  3.30  4.30 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

Rivalo oranları (Yüksek oran için tıkla)
1.70  3.70  5.00 (ALT 1.90 – ÜST 1.90)

MUHTEMEL 11’LER

RB Leipzig: Coltorti – Klostermann, Orban, Compper, Halstenberg – Ilsanker, Demme – Sabitzer, D. Kaiser, Forsberg – Selke.

Fortuna Düsseldorf: Rensing – Koch, Haggui, Bodzek, Schauerte – Sobottka, Kerem Demirbay – Bolly, Sercan Sararer – Ya Konan, Pohjanpalo.

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: