İddaa Tahmin: 619 Fenerbahçe – Atromitos

FB07

UEFA Avrupa Ligi tahminleri ile birlikteyiz.. Perşembe günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile her zaman olduğu gibi yine cepleri dolduracak… Günkük İddaa tüyolarını kaçırmayın!..

Fenerbahçe Avrupa’daki son 3 maçı
Fenerbahçe – Shakhtar: 0-0
Shakhtar – Fenerbahçe: 3-0
Atromitos – Fenerbahçe: 0-1

Atromitos’un Avrupa’daki son 3 maçı
AIK – Atromitos: 1-3
Atromitos – AIK: 1-0
Atromitos – Fenerbahçe: 0-1

TAHMİN: UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövanş mücadelesi.. Yunanistan’da oynanan ilk maçı temsilcimiz Fenerbahçe 1-0 kazanarak tur için önemli bir avantaj yakaladı. Maçın genelinde üstün oynayan ve oyunu domine eden taraf olan sarı-lacivertli ekip, faul kokan bir gole rağmen kazanmasını bildi. Yunanistan ekibi Atromitos gücü sınırlı bir takım. Tur için maç içersinde muhakkak risk alacaktır. Bu da savunmada açık verme ihtimalini artırıyor. Saha ve seyirci avantajına sahip olan Fenerbahçe’den gollü bir galibiyet bekliyoruz. Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Gökhan Gönül ile son iki idmanı kaçıran Bruno Alves’in forma giymesi beklenmiyor. Konuk ekipte ise Pape M’Bow ve Milos Stojcev kadroda yer almıyor.. Tur için ibreler temsilcimiz Fenerbahçe’yi gösteriyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.30 oranıyla “Fenerbahçe Kazanır” ve 1.90 oranıyla “Fenerbahçe Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Gökhan Gönül ile son iki idmanı kaçıran Bruno Alves’in forma giymesi beklenmiyor. Ayrıca UEFA listesinde adı bulunmayan yeni transfer Ozan Tufan kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise Pape M’Bow (D, 1/0) ve Milos Stojcev (OS, 1/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.10  5.50  9.00 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE (4-4-2): Volkan Demirel; Şener Özbayraklı, Kjaer, Ba, Caner Erkin; Nani, De Souza, Mehmet Topal, Diego; Van Persie, Fernandao.

ATROMITOS (4-2-3-1): Gorbunov; Kivrakidis, Fyntanidis, Lazaridis, Bittolo; Godoy, Usero; Umbides, Pitu, Marcelinho; Napoleoni.

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriTürkiyeYunanistan

Etiketler: