İddaa Tahmin: 405 RB Leipzig – Greuther Fürth

Leipzig03

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

RB Leipzig’in ligde oynadığı ilk maç
FSV Frankfurt – RB Leipzig: 0-1

Greuther Fürth’ün ligde oynadığı ilk maç
Greuther Fürth – Karlsruher: 1-0

TAHMİN: Almanya Bundesliga 2’de 2. haftanın kapanış mücadelesi.. Red Bull sponsorluğunda bu sezon da kadrosunu güçlendiren RB Leipzig, ilk hafta FSV Frankfurt deplasmanında alnının hakkıyla 3 puanı çıkarmasını bildi. Beşiktaş’tan transfer edilen Atınç’ın da ilk 11’de forma giydiği karşılaşmada 3 puanı getiren golü 55’te Marcel Sabitzer kaydetti. Bu sezon Bundesliga’ya çıkmak hedefiyle mücadele veren Ralf Rangnick’in öğrencileri bu sütunlarda sık sık takibimizde olacak.. Geçen sene kötü bir sezon geçiren ve 1 puanla kümede kalan Greuther Fürth ise ilk hafta Karlsruhe’yi 1-0 mağlup ederek taraftarını sevindirdi. Kısır ve keyifsiz geçen mücadelede Fürth’e galibiyeti getiren gol 89’da 1.90’lık Marco Stiepermann’dan geldi.. Bu sezon büyük umutlar beslenen RB Leipzig’in güçlü kadrosu ve iç saha avantajıyla favorimiz. Alternatif tercif ise ALT olmalı.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.70 oranıyla “RB Leipzig Kazanır” ve 1.80 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (21:15) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sezon başından beri sakat olan Terrence Boyd (F), Marvin Compper (D), Ken Gipson (D), Péter Gulácsi (K) yine kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise Zhi Gin Lam (OS, 1/0) ile sezon başından beri sakat olan Ilir Azemi (F), Zsolt Korcsmár (D), Stephan Schröck (D) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.50  3.30  4.30 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MUHTEMEL 11’LER

RB Leipzig: Coltorti – Hierländer, Orban, Atınç Nukan, Jung – Sabitzer, Kaiser, Ilsanker, Forsberg – Selke, Poulsen.

Greuther Fürth: Mielitz – Wurtz, Caligiuri, Röcker, Giesselmann – Zulj, A. Hofmann, Gjasula – Stiepermann, Berisha, Freis.

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: