İddaa Tahmin: 475 Galatasaray – Bursaspor

kupa-gs-bursa

Çarşamba günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman GununBankosu.com ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Aralarındaki son 5 maç
Galatasaray – Bursaspor: 6-0
Galatasaray – Bursaspor: 2-2
Bursaspor – Galatasaray: 2-5
Bursaspor – Galatasaray: 0-2
Galatasaray – Bursaspor: 2-2

TAHMİN: Türkiye Kupası Final mücadelesi.. 20. şampiyonluğunu elde ederek 4. yıldızı takan Galatasaray’da moraller doğal olarak tavan yapmış durumda. Sarı-kırmızılı ekip sezonu çifte kupa ile tamamlamak isteyecektir. Ancak şampiyonluk sevinci ve getirdiği rehavet futbolcular üzerinde nasıl bir etki yapar, orası soru işareti.. 4. yıldızın alınmasında büyük kaykısı olan kaleci Muslera, Uruguay milli takımına gittiğinden kadroda yer almıyor. Kalede görev alacak Sinan Bolat ise taraftara güven vermiyor.. Bu sezon oynadığı pozitif futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Bursaspor ise 2-1’in rövanşında Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-0 mağlup ederek finali sonuna kadar hak etti. Yeşil-beyazlı ekipte savunmanın bel kemiği olan Serdar Aziz’in cezalı olması kuşkusuz büyük dezavantaj olacak.. Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadelede karşılıklı goller bekliyoruz. Muslera ve Serdar Aziz’in olmayışı skoru yüksek tutacaktır.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.62 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.80 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (20:30) ATV, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Galatasaray’da milli takıma giden Fernando Muslera (Kaleci, 32 maç) ile cezalı olan Koray Günter (D, 12/0) kadroda yer almıyor.

Bursaspor’da stoper Serdar Aziz (D, 27/1) cezalı. Sakatlıktan yeni çıkan Renato Civelli’nin (D, 24/3) oynama ihtimali zayıf.

İddaa oranları
1.90  3.20  2.80 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Sinan, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk İnan, Umut Bulut, Sneijder, Yasin, Burak Yılmaz.

Bursaspor: Harun, Şener, Ozan Tufan, Şamil Çinaz, Emre, Bekir, Belluschi, Volkan Şen, Josue, Bakambu, Fernandao.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: