İddaa Tahmin: 110 Mattersburg – Liefering

Liefering02

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Aralarındaki son 4 maç
Mattersburg – Liefering: 0-5
Liefering – Mattersburg: 3-1
Mattersburg – Liefering: 3-6
Liefering – Mattersburg: 3-1

TAHMİN: Avusturya alt ligi olan Erste Liga’da haftanın maçı.. Şampiyonluk savaşı veren iki kaliteli ekibin de puanı 51!.. Salzburg’un pilot takımı olan Liefering genç ve yetenkli oyunculardan kurulu bir ekip. Peter Zeidler’in öğrencilerinin tek sıkıntısı oyunu hep domine eden taraf olduklarından zaman zaman savunmada az kişi ile yakalanmaları. Bu riskli oyun nedeniyle maçları genelde gollü geçiyor. Son 10 maçlarında sadece 1 kez ALT skorla sahadan ayroldılar!.. Averajla liderlik koltuğunda oturan Mattersburg ise son 12 maçın 9’unda ÜST skora imza attı.. Aynı puanda olan iki takımın mücadelesinde aralarında oynanan geçmiş maçlarda olduğu gibi yine bol gol bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 2.35 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-2

CANLI İZLE: (19:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Ibser (F, 18/3) dışında önemli eksik bulunmuyor.

Konuk ekipte ise uzun süredir sakat olan Dwamena (F, 2/0) kadroda yer almıyor. Uzun sakatlıktan yeni çıkan kalite forvet Quaschner (F, 1/2) şüpheli.

İddaa oranları
2.10  3.10  2.50 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

 

Kategoriler: AvusturyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: