İddaa Tahmin: 593 Olympiakos – Dnipro

Olympiakos

Perşembe günü İddaa bülteninden yer alan UEFA Avrupa Ligi maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

İlk maçın skoru
Dnipro – Olympiakos: 2-0

TAHMİN: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş mücadelesi.. Ukrayna’da oynanan ilk maçı Dnipro 2-0’lık skorla kazanarak tur için avantaj yakaladı. İlk yarısı 0-0 biten maçta Dnipro’ya galibiyeti getiren goller 50’de Jaba Kankava ve 54’te Ruslan Rotan’dan geldi. Son yarım saatlik bölümde Olympiakos baskı kursa da gol atmayı başaramadı. Yunanistan deplasmanları her daim zordur. Olympiakos iç saha avantajını Avrupa maçlarında her daim iyi kullanan takımların başında gelir. İlk maçın skoruna güvenerek Dnipro kapanacak, Olympiakos ise ilk dakikadan itibaren baskısını rakibine hissettirecektir. Kısır bir skor beklediğimiz mücadelede ev sahibi Olympiakos’u galibiyete yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.70 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.70 oranıyla “Olympiakos Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (22:05) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte orta sahadan Giannis Maniatis cezalı. Andreas Bouchalakis, Leandro Salino ve Franco Jara statü gereği yok. Alberto Botia ve David Fuster şüpheli.

Konuk ekipte ise savunmadan Ondrej Mazuch forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.55  3.30  4.00 (ALT 1.55 – ÜST 1.80)

MUHTEMEL 11’LER

OLYMPIAKOS (4-2-3-1): Jimenez; Masuaku, Siovas, Santana, Avlonitis; Elabdellaoui, Kasami; Afellay, Jara, Dossevi; Dominguez.

DNIPRO (4-2-3-1): Boyko; Egidio, Douglas, Cheberyachko, Luchkevych; Kankava, Rotan; Konoplyanka, Bezus, Nascimento, Zozulja.

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriYunanistan

Etiketler: