İddaa Tahmin: 416 Liverpool – Chelsea

Chelsea04

Salı günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak..

Aralarındaki son 3 maç
Chelsea – Liverpool: 2-1
Liverpool – Chelsea: 0-2
Liverpool – Chelsea: 1-2

TAHMİN: İngiltere Lig Kupası (Capital Cup) Yarı Final mücadelesi.. Kupada çift maçlı eleminasyon sistemi uygulandığını önemle hatırlatalım. Geçen hafta Swansea City’yi deplasmanda çok rahat bir şekilde 5-0 galip gelen Chelsea’de moraller yerinde. Manchester City’nin Arsenal’e yenilmesi ile puan farkını 5’e çıkarttılar.. 35 puanla 8. sırada yer alan Liverpool ise son maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla toparlandı. Kırmızı-beyazlı ekip Premier Lig’deki son 5 maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı.. Hem Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho’nun, hem de Liverpool teknik direktörü Brendan Rodgers’ın rotasyona gitmesi bekleniyor. Daha geniş ve kaliteli bir kadroya sahip olan Chelsea’nin ilk maçta avantajlı skoru yakalamasını bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 2.20 oranıyla “Chelsea Kazanır” ve 1.95 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Joe Allen (OS, 11/0), Brad Jones (Kaleci, 3/0), Daniel Sturridge (F, 3/1), Kolo Toure (D, 8/0), Mario Balotelli (F, 12/0) ve Glen Johnson (D, 11/1) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise Cesar Azpilicueta (D, 17/0) sakatlığı nedeniyle yok.

İddaa oranları
2.80  3.20  1.90 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MAÇ KADROLARI

Liverpool: Mignolet, Can, Skrtel, Sakho, Henderson, Gerrard, Lucas, Moreno, Coutinho, Sterling, Markovic, Ward, Manquillo, Lovren, Enrique, Rossiter, Lallana, Ibe, Borini, Lambert.

Chelsea: Courtois, Cech, Ivanovic, Luis, Cahill, Terry, Zouma, Ake, Fabregas, Matic, Ramires, Oscar, Mikel, Willian, Hazard, Schurrle, Salah, Remy, Costa, Drogba.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: