İlk Yarı/Maç Sonucu Taktikleri

 

İlk yarı maç sonucu kazanma yolu.. Bazı İddaa severler düşük bütçeye yüksek oran avındadır. Bu nedenle İlk Yarı/Maç Sonucu bahsini çok severler. Bu biraz şans kısmet işidir. Ancak yine de bazı yöntemler üzerinde durularak kısmeti kuponlarınıza çekebilirsiniz. İşte İlk Yarı/Maç Sonucu oynarken uygulanması gereken taktikler…

TAKTİK 1

Bu en yaygın yöntemdir. Favori takım ilk yarı geriye düşecek. İkinci yarı ise zorlanmadan maçı çevirecek. Hakkını verelim çok işe yarar. Ama geri düşecek takımı iyi süzmek gerekir, o da ayrı mesele.

Örnek: Liverpool – Bolton 2/1

TAKTİK 2

En azından 4-5 gol beklediğimiz maçlara 1/2 veya 2/1 oynanabilir. Holanda, İsviçre, Avusturya gibi liglerdeki denk takımlar için idealdir. İlk yarı biri 2-1 öne geçip, 4-2 yenilebiliyorlar. İşin içine gol düelloları girdi mi bu tür şoklar yaşanabilir.

Örnek: Mattersburg – Altach 1/2 ya da 2/1

TAKTİK 3

Berabere biteceğini düşündüğünüz maçlarda oran yükseltmek için denenebilecek bir yöntem diyebiliriz. Maçın X biteceğine inandıysak 1/X ya da 2/X devreye girebilir. Bu durumda ilk yarı öne geçme ya da geri düşme istatistikleri işimize yarayabilir.

Örnek: Birmingham – Reading 1/X ya da 2/X

* * * * *
300 TL BONUSU KAÇIRMA!

* * * * *

TAKTİK 4

Bu taktik çok az kullanılır. İhtimali çok düşüktür ama oldu mu da tam olur, iyi oran getirir. Bu taktikte ilk yarı favori takıma güvenilir ama maç sonucu için sürprizlere açık skorlar verilir.

Ev sahibi ilk yarıyı 1-0 önde kapadı diyelim. Ama 2. yarının başında gelen bir kırmızı kart, bir penaltı herşeyi tersine çevirebilir. Bu durumlarda en azından ilk yarıyı garanti altına almış oluruz ve heyecan 90 dakika sürebilir.

Örnek: Milan – Genoa 1/2 ya da 1/X

TAKTİK 5

Takımların gol dakikalarına bakarak bu ismi veririz genelde. Mesela Lazio 2. yarılarda sonuca giden ve genelde 1-0, 2-0 kazanan bir takım. Böyle maçlara X/1, X/2 vermek en çok başvurduğumuz yöntem olur genelde. İşe yarama şansı en yükseklerden birisi, kesinlikle denenmeli.

Örnek: Lazio – Roma X/1

TAKTİK 6

Yine az kullanılan bir yöntemdir. Sistem 1 olarak 10 maç yazıp yanına banko eklememiz gerekmektedir. Eğer tüm maçlarımız İY/MS ise, bankomuzu da böyle bir maçtan seçmek hem riski azaltır, hem de oranı çok çok düşürmez.

Örnek: Barcelona – Malaga 1/1

* * *

İlk Yarı / Maç Sonucu Nasıl Oynanır :

Maç kodunu, maç satırında işaretledikten sonra, ilk yarı alanına, ilk yarının sonucunu; maç sonucu alanına da aynı maçın sonucunu 1,0,2 olarak işaretliyorsun.Aksi belirtilmediği sürece bu şekilde kupon üzerinde, en az 2 maç işaretlemen gerekiyor.

Sadece İlk Yarı / Maç Sonucu oynayarak, en az 2 maçla, 1 kolon oluşturmuş oluyorsun. 1 kolonun bedeli 1 TL’dir.Misli Alanı’nda işaretleme yaparak, kazancın ve kupon bedelini artırabilirsin.

Diyelim ki, Misli Alanı’nda 5’i işaretledin. O zaman, 1 TL x 5 misli = 5  TL ödüyorsun.

Bu durumda, işaretlediğin bütün maçları doğru tahmin etmen gerekir.

Kolon Bedeli x Misli Oranı x (Maçların oranlarının çarpımı) 1  TL x 5 misli x (4.40 x 27.50) = 605  TL kazanıyorsun.

NOT: İkili Tahmin özelliği İlk Yarı / Maç Sonucu oyununda bulunmaz.

Uyarı: Aynı kupon üzerinde Maç Sonucu ve İlk Yarı / Maç Sonucu oyunları birlikte oynanabilir.

Kategoriler: Futbolİddaa Rehberi

Etiketler: