İddaa Önerisi: 487 Ingolstadt – St Pauli

Ingolstadt01

Çarşamba günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Ingolstadt’ın son 3 maçı
Ingolstadt – Bochum: 3-0
RB Leipzig – Ingolstadt: 0-1
Ingolstadt – Kaiserslautern: 2-0

St Pauli’nin son 3 maçı
St. Pauli – Kaiserslautern: 1-3
Bochum – St. Pauli: 3-3
St. Pauli – Darmstadt: 0-1

TAHMİN: Almanya Bundesliga 2’de 18. hafta mücadelesi.. Almanya’nın köklü ve renkli kulüplerinden biri olan St. Pauli’de işler hiç yolunda gitmiyor. Takım son 8 maçında sadece 2 puan alınca son sıraya kadar geriledi. Yönetim bu maç öncesi kritik değişiklikler yaptı. Sportif Direktör Rachid Azzouzi görevinden alındı. Yerine takımın teknik direktörü olan Thomas Meggle getirildi. Boşalan teknik adamlık koltuğuna ise Ewald Lienen geldi. Bu değişim kalan maçlarda nasıl bir yansıma yapacak birlikte göreceğiz. Ancak bugün ligin liderine karşı işleri zor olacak. Üstelik eksik listesi çok kabarık!.. Son 3 maçını gol yemeden kazanan ve iç sahada hiç mağlubiyeti olmayan lider Ingolstadt’tan 3 puan bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.40 oranıyla “Ingolstadt Kazanır” ve 2.15 oranıyla “Ingolstadt Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (18:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Da Costa (D, 12/0) ve Konstantin Engel (D, 9/0) yok.

Konuk ekipte ise Ante Budimir (F, 15/0) cezalı. Nöthe (F, 13/3), Buchtmann (OS, 7/0), Alushi (OS, 10/1), Verhoek (F, 14/3), Kalla (OS, 4/0), Kringe (OS, 5/0) ve Thorandt (D, 2/0) sakat.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MUHTEMEL 11’LER

Ingolstadt: Ramazan Özcan – Levels, Matip, B. Hübner, Danilo – P. Groß, Roger, Morales – Mo. Hartmann, Hinterseer, Leckie

St Pauli: Himmelmann – Schachten, L. Sobiech, Gonther, Halstenberg – Kurt, Ziereis – Maier, Daube, Buballa – Thy

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: