İddaa Önerisi: 587 PAOK – Guingamp

Paok01

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

PAOK’un gruptaki maçları
PAOK – Dinamo Minsk: 6-1
Guingamp – PAOK: 2-0
PAOK – Fiorentina: 0-1
Fiorentina – PAOK: 1-1
Dinamo Minsk – PAOK: 0-2

Guingamp’ın gruptaki maçları
Fiorentina – Guingamp: 3-0
Guingamp – PAOK: 2-0
Dinamo Minsk – Guingamp: 0-0
Guingamp – Dinamo Minsk: 2-0
Guingamp – Fiorentina: 1-2

TAHMİN: UEFA Avrupa Ligi A Grubu mücadelesi.. PAOK 7 puanla üçüncü, Guingamp ise yine 7 puanla 2. sırada yer alıyor.. Bu maçtan galip çıkan takım grubu ikinci olarak tamamlayıp üst tura adını yazdıracak. Beraberlik halinde ikili averaj avantajı bulunan Fransız ekibi Guingamp tur atlayacak.. Yunanistan liginde bu sezon başarılı işlere imza atan ve lider olan PAOK gollü maçlara imza atıyor. Ligde oynadığı son 8 maçın 7’sinden ÜST skorla ayrıldılar.. Fransa Ligue 1’de küme düşmeme mücadelesi veren Guingamp ise savunmada kalıp 1 puana oynayacak. Ancak erken gelen gol maçın seyrini değiştirip ÜST’e taşıyabilir. Zira Fransız ekibinin savunması hiç güven vermiyor. Ligde oynadıkları son 8 maçın 5’ü ÜST biterken kalelerinde tam 16 gol gördüler.. Beklentilerin aksine biz bu karşılaşmanın gollü geçeceğinin işaretlerini alıyoruz. Taraf bahsinde ise PAOK ateşli seyircisi ile ağır basıyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.80 oranıyla “PAOK Kazanır” ve 2.25 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (22:05) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte savunmadan Giannis Skondras ve Giorgos Katsikas sakat. Tzavelas ve Maduro şüpheli.

Konuk ekipte ise Sylvain Marveaux ve Ronnie Schwartz sakat. Christophe Kerbrat, Reynald Lemaitre ve Mamadou Samassa şüpheli.

İddaa oranları
1.60  3.20  3.75 (ALT 1.50 – ÜST 1.85)

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedFransaİddaa TahminleriYunanistan

Etiketler: