İddaa Önerisi: 654 Fenerbahçe Ülker – Panathinaikos

FB Ulker

Perşembe günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak…

Fenerbahçe’nin gruptaki iç saha maçları
Fenerbahçe Ülker – Olimpia Milano: 77-74
Fenerbahçe Ülker – Barcelona Regal: 78-80
Fenerbahçe Ülker – PGE Turow Zgorzelec: 89-74

Panathinaikos’un gruptaki deplasman maçları
Bayern München – Panathinaikos: 81-75
Barcelona Regal – Panathinaikos: 78-69
PGE Turow Zgorzelec – Panathinaikos: 69-79

THY Avrupa Ligi’nde geçen hafta Top 16’ya kalmayı garantileyen Fenerbahçe Ülker, C Grubu’nda Yunanistan temsilcisi Panathinaikos takımı ile oynayacağı karşılaşmada galibiyet serisini sürdürmek hedefinde.

Fenerbahçe Ülker, 7 maçta 5 galibiyet, 2 yenilgi ve 12 puanla grupta averajla üçüncü sırada yer alıyor.

Sarı-lacivertli takımla aynı galibiyet, mağlubiyet sayısına ve puana sahip olan Panathinaikos, averajla ikinci sırada bulunuyor.

İddaa Handikap Rakamları
Fenerbahçe (-6.5) – Panathinaikos (+6.5)
Toplam sayı baremi: (155.5)

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KANAL: (20:00) Lig TV2, www.megamacizle.com

TAHMİN: Yunanistan’da oynanan ilk maçta temsilcimiz Fenerbahçe Ülker çok ağır bir yenilgi almıştı. Bugün taraftarı önünde bu ağır yenilginin rövanşını almak için salona çıkacaklar. Panathinaikos iç saha performansı ile deplasman performansı arasında çok ciddi fark olan bir takım. Son dış saha maçında grubun zayıf halkası Turow Zgorzelec’i yendiler ancak Bayern Müncih ve Barcelona deplasmanlarında silik bir görüntü vermişlerdi. Üstelik maçta takımın formda isimlerinden Loukas Mavrokefalidis forma giyemeyecek.. Son maçlarında çok iyi hava yakalayan Fenerbahçe’nin biletlerin tükendiği Ülker Arena’da taraftarını üzeceğini sanmıyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.35 oranıyla “Fenerbahçe Ülker Kazanır” ve 1.85 oranıyla “Fenerbahçe Ülker Handikap -5.5” seçenekleri olacak.

 

 

.

 

Kategoriler: BasketbolFeaturedİddaa TahminleriTürkiyeYunanistan

Etiketler: