İddaa Önerisi: 119 Liefering – St Polten

Liefering03

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Avusturya 1. ligi olan Erste Liga’da 14. hafta mücadelesi..

Liefering’i son 3 maçı
FAC Wien – Liefering: 2-2
Austria Lustenau – Liefering: 5-2
Liefering – Wacker Innsbruck: 4-1

St. Pölten’in son 3 maçı
St. Pölten – Kapfenberg: 1-0
LASK Linz – St. Pölten: 2-1
St. Pölten – Mattersburg: 0-2

TAHMİN: St. Pölten son 5 maçta 4 mağlubiyet alınca teknik direktör değişimine gidildi. Herbert Gager’in yerine koltuğa Michael Steiner getirildi. Son maçta içerde Mattersburg karşısında kaleci Riegler 2 penaltı kurtarmasına rağmen takımını ayakta tutamadı ve 2-0 mağlup oldular.. Salzburg‘un pilot takımı olan Liefering ise iyi bir kadroya sahip. Peter Zeidler‘in öğrencilerinin tek sıkıntısı oyunu hep domine eden taraf olduklarından zaman zaman savunmada az kişi ile yakalanmaları. Bu riskli oyun nedeniyle maçları genelde gollü geçiyor. Son 6 maçları ÜST sonuçlandı. Bugün yine gollü bir maça imza atıp kazanmalarını bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “Liefering Kazanır” ve 2.10 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (19:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte uzun süredir forma giymeyen Schmitz (D, 6/0), Dwamena (F, 2/0), Quaschner (F, 1/2) ve Sörensen    (D, 1/0) ile yedek oyuncu Joppich    (D, 3/0) yok.

Konuk ekipte ise orta sahanın önemli ismi Hartl    (OS, 12/5) sakat.

İddaa oranları
1.50  3.30  4.30 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

 

Kategoriler: AvusturyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: