İddaa Önerisi: 228 Finlandiya – Yunanistan

Yunanistan01

Cumartesi günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. EURO 2016 Elemeleri F Grubu mücadelesi..

Finlandiya’nın gruptaki ilk maçı
Faroe Adaları – Finlandiya: 1-3

Yunanistan’nın gruptaki ilk maçı
Yunanistan – Romanya: 0-1

TAHMİN: İlk maçında içerde Romanya’ya 1-0 mağlup olan Yunanistan kötü bir başlangıç yaptı. Ancak “Komşu” için kaybedilmiş birşey yok. Zira uygun bir grupta yer alıyorlar. Teknik direktör Claudio Ranieri kadroda bazı değişimlere giderek yeni isimleri çağırdı bu maça.. Faroe Adaları’nı deplasmanda 3-1 mağlup eden Finlandiya ise iç sahada yıllardır Yunanistan’a mağlup olmadı. Dengeli geçmesini beklediğimiz mücadelede Yunanistan’ın oyun anlayışı gereği az gol olması çok muhtemel duruyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.95 oranıyla “İlk Yarı 0” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İddaa oranları
2.50  3.10  2.10 (ALT 1.45 – ÜST 1.95)

MUHTEMEL 11’LER

FİNLANDİYA: Maenpaa – Sorsa, Ojala, Moisander, Raitala – Sparv, Hetemaj, Ring, R.Eremenko – Pohjanpalo, Pukki

YUNANİSTAN: Karnezis – Torosidis, Sokratis, Manolas, Stafylidis – Maniatis, Tachtsidis – Samaras, Samaris, Salpingidis – Mitroglou

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriYunanistan

Etiketler: