İddaa Önerisi: 129 Greuther Furth – Aue

Furth02

Cuma günü yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile karşınızdayız. İddaa yorumlarında uzman olan Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Almanya Bundesliga 2’de 9. hafta mücadelesi..

Geçen sezon aralarında oynanan maçlar
Aue – Greuther Furth: 2-6
Greuther Furth – Aue: 2-1

TAHMİN: İlk 5 haftada SIFIR puan çekerek sezona çok kötü başlayan Aue, son 3 maçında 7 puan toplayarak taraftarını sevindirdi. Galatasaray’ın eski savunma oyuncularından Falko Götz‘ün çalıştırdığı Aue, 8 maçın 5’inden ALT skorla sahadan ayrılırken, deplasmanda sadece 1 gol atabildi.. Aldığı istikrarsız skorlarla taraftarını üzen Greuther Fürth ise 11 puanla 9. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekip zirve yarışına ortak olabilmek adına bu tür maçları içerde mutlak kazanmak zorunda. Bugün as kaleci Hesl sakat olduğundan kalede Tom Mickel görev yapacak.. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanan takımlardan biri olan Greuther Furth’ten düşük skorlu bir galibiyet bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.45 oranıyla “Greuther Furth Kazanır” ve 2.10 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (19:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte as kaleci Hesl (Kaleci, 8 maç), orta sahadan Trinks (OS, 5/1) ve  3. kaleci Flekken yok.

Konuk ekipte ise Djokic (D, 12/0) ve Sahanek (OS, 5/0) cezalı. Schilling (D, 8/0) ve Vuleta (F, 6/1) sakat. Kofler (OS, 5/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MUHTEMEL 11’LER

Greuther Furth: Mickel – Pledl, Korcsmar, B. Röcker, Giesselmann – Fürstner, Sukalo – Weilandt, Stiepermann, Schröck – K. Przybylko

Erzgebirge Aue: Männel – Klingbeil, Vucur, Paulus, Luksik – Benatelli, M. Fink – Fa. Müller, Könnecke, Kortzorg – Löning

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: