İddaa Önerisi: 521 Guingamp – PAOK

Paok01

UEFA Avrupa Ligi tahminleri ile birlikteyiz.. Perşembe günü İddaa bülteninde yer alan UEFA Avrupa Ligi maçlarından sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak..

Guingamp’ın ilk maçı
Fiorentina – Guingamp: 3-0

PAOK’un ilk maçı
PAOK – Dinamo Minsk: 6-1

TAHMİN: Yunanistan temsilcisi PAOK sezona iyi bir giriş yaptı. Ligde oynadıkları 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldılar. 13 puanla liderlik koltuğunda oturan Siyah-beyazlı ekip grupta oynadığı ilk maçında Belarus ekibi Dinamo Minsk‘i 6-1 mağlup ederek adeta şov yaptı. Maçın ilk 28 dakikasında skorun 4-0 olduğunu belirtelim!.. Fransız ekibi Guingamp ise sezona iyi giriş yapamadı. Mütevazi kadroları ile ilk hedefleri kümede kalmak olacak. Ligde oynadıkları 8 maçta sadece 6 puan toplayabildiler ve son sıradalar!. Kırmızı-siyahlı ekip grupta oynadığı ilk maçında Fiorentina‘ya deplasmanda 3-0 mağlup oldu.. Bir tarafta çok formda olan Yunanistan lideri PAOK, diğer tarafta son 3 maçını kaybeden Fransa ligi sonuncusu Guingamp.. İbreler doğal olarak konuk ekibi gösteriyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “PAOK Çifte Şans” ve 1.55 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Diallo (OS, 6/1)cezalı. Ayrıca Alioui (F, 3/0), Dos Santos (OS, 3/0), Lemaître (D, 3/0) ve Sankoh (D, 1/0) yok.

Konuk ekipte ise Kitsiou ve Maduro şüpheli.

İddaa oranları
2.20  3.00  2.40 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedFransaİddaa TahminleriYunanistan

Etiketler: