İddaa Önerisi: 535 Beşiktaş – Asteras Tripolis

BJK03

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi maçlarından sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında Yunanistan’ın Asteras Tripolis takımıyla saat 20.00’de İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’da karşılaşacak..

Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis ilk kez tarihinde UEFA Avrupa Ligi gruplarına kaldı. Önceki turlarda RoPS, Mainz ve Maccabi Tel Aviv’i elemeyi başardılar. İç saha maçlarında iyiler ancak deplasmanda bu sezon oynadıları 5 resmi maçta 4 mağlubiyet, 1 beraberlik aldılar.. Temsilcimiz Beşiktaş‘ta ise iyileşen Demba Ba, Sosa ve Oğuzhan’ın kadroya dahil edilmesi sevindirici gelişme. Devler Ligi play-off maçlarında Arsenal’e karşı başarılı futbol ortaya koyan Siyah-beyazlı ekip mutlak 3 puan hedefiyle sahada olacak.

TAHMİN: Avrupa kupalarında deneyimsiz olan Asteras Tripolis’in deplasman performansı çok kötü. Demba Ba, Sosa ve Oğuzhan’ın kadroya döndüğü Beşiktaş’tan taraftarı önünde kazanmasını bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.40 oranıyla “Beşiktaş Kazanır” ve 1.65 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (20:00) STAR TV, www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Beşiktaş’ta Ersan Gülüm ve Cenk Tosun sakat. İyileşen Demba Ba, Sosa ve Oğuzhan kadroya dahil edildi.

Konuk ekipte ise önemli eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
1.30  3.50  7.00 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Tolga, İsmail Köybaşı, Franco, Sivok, Motta, Gökhan, Atiba, Sosa, Oğuzhan, Olcay, Demba Ba

Asteras Tripoliss: Kosicky, Panteliadis, Sankare, Lluy, Munafo, Usero, Rolle, Zisopoulos, Mazza, Bakasetas, Parra

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedİddaa TahminleriTürkiyeYunanistan

Etiketler: