İddaa Önerisi: 458 Olympiakos – Atletico Madrid

A.Madrid05

Salı günü yeni İddaa bülteninde Şampiyonlar Ligi tahminleri, banko maçlar ve hazır kuponlar ile karşınızdayız. İddaa tahminleri ve İddaa yorumlarında uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz banko kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Şampiyonlar Ligi A Grubu mücadelesi..

Olympiakos
Yunanistan ligini son yıllarda tek başına domine eden Olympiakos, geçen sezon Devler Ligi’nde gruptan çıkmayı başarmış ancak 2. turda 2-0’ın rövanşında Manchester United’a deplasmanda 3-0 mağlup olarak elenmişti. Transfer döneminde stoper Manolas ve orta sahadan Samaris’i satan Yunan ekibi, kadrosuna Kasami, Jimmy Durmaz, Botia, Roberto ve Jorge Benítez ile eski oyuncuları Mitroglou’nu kattı.

Atletico Madrid
Geçen sezon La Liga’da şampiyon olarak tarihi bir başarı yakalayan Atletico Madrid, yeni sezona da kupa ile başladı. İspanya Süper Kupa mücadelesinde ezeli rakipleri Real Madrid’i safdışı bırakarak taraftarlarını sevindirdiler. Diego Simeone’nin öğrencileri hafta sonu bu kez lig maçında Real Madrid’i, Arda Turan golü ile, deplasmanda 2-1 devirerek büyük moral depoladı. Geçen sezon Devler Ligi’nde final oynayan Madrid ekibinde eksik oyuncu bulunmuyor.

TAHMİN: Diego Simeone deplasman maçlarında savunmadan ödeün vermeden kontrollü futbol oynatıyor takımına. Olympiakos deplasmanları her zaman zordur. Az gollü geçmesini beklediğimiz maçta tek gol farkıyla A.Madrid’i 3 puana yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.95 oranıyla “Atletico Madrid Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Dimitrios Siovas ve Giannis Maniatis yok.

Konuk ekipte ise önemli eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
3.30  3.10  1.75 (ALT 1.45 – ÜST 1.95)

MUHTEMEL 11’LER

Olympiacos: Roberto; Elabdellaoui, Botia, Masuaku, Abidal; Ndinga, Fuster; Kasami, Domínguez, Afellay; Mitroglou.

Atletico Madrid: Moyá; Juanfran, Miranda, Godín, Ansaldi (Siqueira); Tiago, Gabi; Koke, Griezmann, Arda; Mandzukic.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriİspanyaŞampiyonlar LigiYunanistan

Etiketler: