İddaa Önerisi: 611 Greuther Furth – St Pauli

Furth03

Pazartesi günü İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile yine hedefimiz kazandırmak. İddaa yorumları ve şikeli maçlar konusunda uzman Günün Bankosu ekibi hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri dolduracak… Almanya Bundesliga 2’de 4. hafta mücadelesi…

Greuther Furth
Geçen sezon ligi 3. sırada tamamlayıp play-out maçında Bundesliga biletini kaçıran Greuther Fürth, transfer döneminde Abdul Rahman Baba, Brosinski, Djurdjic, Stieber, Sparv ve Mavraj’ı kaybetti. Kadroya bütçeleri doğrultusunda 5-6 transfer yapıldı ancak geçen seneki güçlerinden kayıp yaşadıklarını söylemek lazım. Nürnberg karşısında alınan 5-1’lik flaş galibiyet sonrası geçen hafta Ingolstadt deplasmanında iyi görünmediler ve 2-0 kaybettiler.

St.Pauli
Müthiş taraftarı ile nam salan St.Pauli iki sezondur vasat performansı ile hayal kırıklığı yaşattı. Tranfser dönemini sessiz geçiren ekip, forvet hattına Ante Budimir takviyesi yaptı. Roland Vrabec’in öğrencileri ilk iki hafta sadece 1 puan toplarken, geçen hafta içerde Sandhausen’i son dakika golü ile mağlup ederek ilk galibiyetlerini aldılar. Ancak savunma hattının güven verdiğini söylemek hata olur. Kaleci Tschauner‘in çok net 2-3 kurtarışı vardı.

TAHMİN: Fürth geçen sezonki kadrosundan kayıp yaşasa da iç sahada etkili bir takım. St Pauli savunması 3 maçta da kalesinde gol yedi. Geçen sezon iki ekip arasında oynanan maçlar 2-2 ve 2-4 gibi bol gollü geçmişti. Yine keyifli ve tempolu bir maç bekliyoruz. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.70 oranıyla “Greuther Fürth Kazanır” ve 1.80 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (21:15) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sezon başından beri sakat olan Ilir Azemi ve Florian Mohr forma giyemeyecek.

Konuk takımda ise sezon başından beri sakat olan Marcel Halstenberg ve Robin Himmelmann kadroda yok.

İddaa oranları
1.50  3.30  4.30 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

MUHTEMEL 11’LER

Fürth: Hesl – Schröck, B. Röcker, Korcsmar, Gießelmann – Sukalo, Fürstner – Stiepermann, Trinks, Rojas – K. Przybylko

St.Pauli: Tschauner – Schachten, L. Sobiech, Gonther, Buballa – Buchtmann, Alushi – M. Görlitz, Rzatkowski – Nöthe, Budimir

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: