İddaa Önerisi: 453 West Bromwich – Oxford

West Bromwich01

Salı günü banko maçlar ve hazır kuponlar ile karşınızdayız. İddaa tahminleri ve banko kuponlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. İngiltere Lig Kupası 2. Tur mücadelesi.. Kupada tek maç eleminasyon sistemi uygulanıyor…

West Bromwich
İngiltere Preimier Lig ekibi olan West Bromwich, geçen sezon küme düşme potasının hemen üzerinde ligi bitirerek kümede kalmayı başarmıştı. Sezona yeni teknik direktörü Alan Irvine ile giren Lacivert-Beyazlı ekip Sunderland ve Southampton ile oynadığı maçlarda sahadan beraberlikle ayrıldı. Transfer döneminde Brown Ideye, Joleon Lescott, Samaras, Pocognoli, Gamboa ve Silvestre Varela gibi iyi isimleri kadrosuna katan West Bromwich haftalar ilerledikçe daha iyi yerlere gelecektir.

Oxford
İngiltere Lig 2 ekibi olan Oxford sezona berbat bir giriş yaptı. Oynadığı 4 maçını da kaybeden Michael Appleton’un öğrencileri rakip filelere sadece 1 gol atabildi! Oxford bir önceki turda Lig 1 ekibi Bristol City’yi deplasmanda 87’de bulduğu golle 2-1 ile elemişti. Bugün mütevazi kadroları ile zorlu West Bromwich deplasmanından sağ çıkmaları büyük sürpriz olur.

TAHMİN: Rakip vasat olduğu için ev sahibi takımda rotasyon olabilir. Ancak sonucun değişeceğini düşünmüyoruz. Kendisinden 3 lig aşağıda olan zayıf rakibi karşısında West Bromwich’in sahadan farklı galibiyetle ayrılması gerekir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.85 oranıyla “West Bromwich Handikap -1” ve 1.85 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (22:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte savunmadan Pocognoli’nin (D, 2/0) oynama ihtimali zayıf. Sakatlığı süren orta sahadan James Morrison yok.

Konuk ekipte ise sezon kaleci Ryan Clarke, savunmadan Andy Whing ve George Long forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: