GÜNÜN BANKOSU HALEP

melih-celikbilek

Merhabalar,

Çarşamba günü Tenis yorumlarım ve kuponlarımla sizlerleyim… Herkese bol şanslar dilerim. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

KUZNETSOVA-HALEP
(HALEP 2-0 KAZANIR) 2.09

HALEP, Roland Garros’ta finale çıkarsa Dünya 3 numarasına yükselecek. Ve şu an WTA’nın en formda ismi. 2014 yılında Serena Williams’tan sonra en çok şampiyonluk yaşayan isim. Kuznetsova ise eski Dünya 2 numarası ve Halep’e karşı daha tecrübeli bir raket. Bugün kü maçta tek şansı oyun puanlarını kısa tutup Halep’in bol bol hata yapmasını sağlamak. Ama Halep gerçekten inanılmaz bir tenis oynuyor. Yarı final öncesi son engelde Rus rakibi karşısında 2-0 kazanacağını ve adını son 4’e yazdıracağını düşünüyorum. GÜNÜN BANKOSU Halep’tir..

MONFILS-MURRAY
(MONFILS 3-0 KAZANIR) 8.00
(MONFILS KAZANIR) 2.63

BU maça tamamen duygusal biraz da yanlı bir bakış açısıyla yaklaştım. Monfils eğer şımarmazsa ve ciddi oynarsa yenemeyeceği rakip yok. Yeteneğine ihanet eden tenisçilerin başında geliyor.. Başındaki sakatlıklarda eklenince Fransız raket hiç bir zaman TOP 10 oyuncusu olamadı. Murray yaşadığı sakatlıklar ve form düşüklükleriyle ATP sıralamasında 8. sıraya düşse de toprak kortta iyi işler yaptı. Özellikle Nadal’la son oynadıkları maçta iyi direnç gösterdi. Monfils bu maçı kazanır ama nasıl kazanır oyun disiplininden hiç kopmazsa ve oyuna çok etki eden Roland Garros seyircisini arkasına alırsa. Spekteküler hareketleriyle oyuna renk katan Monfils iyi puanlar alırsa seyirci deyim yerindeyse korta iner. Bu tip hareketleri çok seven Monfils bunu lehine çevirirse maçı kazanır.. Sürpriz olarak ise 3-0 maç sonucunu öneriyorum.

HİPERBET CAZİP TENİS KUPONU
MONFILS 3-0 KAZANIR: 8.00
HALEP 2-0 KAZANIR: 2.09

Toplam oran: 16.72 (Hiperbet)

* * *
300 TL BONUS!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Hiperbet‘ten 300 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

HİPERBET BANKO TENİS KUPONU
MONFILS KAZANIR: 2.63
HALEP 2-0 KAZANIR: 2.09

Toplam oran: 5.49 (Hiperbet)


Melih Çelikbilek
twitter.com/MelihCelikbilek

 

Kategoriler: Hazır KuponlarTenis

Etiketler: