Roland Garros Tenis Tahminleri (Salı)

Roland Garros001

Toprak kortun bir numaralı turnuvası, sezonun ikinci Grand Slam’i olan Roland Garros’ta heyecan bugün de devam ediyor. Tenis maçlarını yakından takip eden Günün Bankosu ekibi olarak Fransa Açık turnuvası boyunca günlük tahminlerimizle sizlere yardımcı olacağız.. Bugün oynanacak tenis maçlarından en güvendiğimiz karşılaşmaları yorumladık. Bol şanslar dileriz. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Berdych – Gulbis: 3.5 Set Üstü @ 1.45 (KAYBETTİ)

İki raket arasında oynanan maçlarda Berdych’in 4-2 üstünlüğü bulunuyor. Önceki turda bizi yanıltmayarak Federer’i 3-2 ile elemeyi başaran Gulbis müthiş formu ile dikkat çekiyor. Çek raket Berdych ise Isner karşısında set vermeden turu geçmesini bildi. Zorlu eşleşmede en az 4 set izleriz. Rivalo.com‘un açtığı 1.45 oranıyla “3.5 Set Üstü” ideal seçim olacaktır.

Raonic – Djokovic: İlk Set 9.5 ÜST @ 1.70 (TUTTU)

Milos Raonic çok etkili forehand vuruşları ve güçlü servisi ile dikkat çeken yetenekli bir isim. Son olarak Granollers’i 3-0 ile çok rahat geçti. Djokovic tabii ki turun favorisi ancak kolay maç olmayacaktır. İki raket 3 hafta önce yine bir toprak kort olan Roma’da karşılaşmış ve maç 6-7, 7-6 ve 6-3 ile Djokovic’in olmuştu. Ti-break ihtimalinin çok yüksek olduğu maçta İlk setin 9.5 barajını geçeceğini düşünüyoruz.. Rivalo.com‘un açtığı 1.70 oranıyla “İlk Set 9.5 ÜST” mantıklı olacaktır.

Suarez-Navarro – Bouchard: 2 @ 1.80 (TUTTU)

İki raket geçen yıl Wimbledon’da karşılaşmış ve Suarez 7-5 6-2 ile rakibini elemişti. Ancak o dönem Bouchard henüz tenisini olgunlaştırmış değildi. Bugün şartlar tam eşit düzeyde diyebiliriz. Tek el backhand kullanan nadir kadın tenisçilerden biri olan Suarez toprak kortu seven orjinal bir isim. Bouchard ise geleceğin 1 numarası olarak gösterilen bir isim.. İki raketin de form düzeyi üst seviyede. Özgüveni tavan yapan Bouchard’ı galibiyete bir adım daha yakın görüyoruz. Ancak maçın zorlu bir eşleşme olduğunu belirtelim. Tercihimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.80 oranıyla “Bouchard Kazanır” seçimi olacak.

Muguruza – Sharapova: 2 @ 1.22 (TUTTU)

Kadınlarda Roland Garros’un çıkış yapan raketi olan İspanyol Muguruza, Serena Williams’tan sonra Schmiedlova ve Parmentier’i kolay geçerek bizi yanıltmadı. Bugün Serena’dan sonra en zorlu sınavına çıkacak. Stosur’u 2-1 ile geçen Sharapova ise Muguruza’ya duacıdır kuşkusuz. Çünkü bugün karşısında Serena Willaims olabilirdi! Şampiyonluğu çok isteyen Rus raket maçın favorisi.. Rivalo.com‘un açtığı 1.22 oranıyla “Sharapova Kazanır” seçimi öncelikle düşünülmeli.

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTenis

Etiketler: