Roland Garros Tenis Tahminleri (Pazartesi)

Roland Garros001

Toprak kortun bir numaralı turnuvası, sezonun ikinci Grand Slam’i olan Roland Garros’ta heyecan bugün de devam ediyor. Tenis maçlarını yakından takip eden Günün Bankosu ekibi olarak Fransa Açık turnuvası boyunca günlük tahminlerimizle sizlere yardımcı olacağız.. Bugün oynanacak tenis maçlarından en güvendiğimiz karşılaşmaları yorumladık. Bol şanslar dileriz. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Nadal – Lajovic: 25.5 ALT @ 1.80 (TUTTU)

Roland Garros’un kralı olan Nadal için kolay eşleşme. Normal koşullarda Almagro ile eşleşmesi beklenen Nadal, ilk turda Almagro’nun çekilmesi nedeniyle Lajovic gibi tecrübesiz bir raket ile karşılaşacak. 90 doğumlu Lajovic zaman zaman iyi maçlar çıkartsa da bugün Nadal karşısında 8 oyun almasını beklemiyoruz. Nadal kısa sürede işi bitirecektir. Rivalo.com‘un açtığı 1.80 oranıyla Toplam Oyun 25.5 ALT ideal seçim olacaktır.

Verdasco – Murray: 3.5 ÜST @ 1.47 (KAYBETTİ) / 40.5 ÜST @ 1.80 (KAYBETTİ)

Verdasco önceki turda Gasquet’i zorlanmadan 3-0 ile geçti. Gasquet’in sırtındaki ağrılar nedeniyle Verdasco için kolay maç oldu diyebiliriz. Solak raket şimdi en ciddi sınavlarından birinde Murray ile karşılacak. Geçen sene iki raket Wimbledon’da karşılaşmış ve 2-0 geriden gelen Murray 3-2 ile gülen taraf olmuştu. Bir nevi o maçın rövanşı olacak.. Toprak kortta eksik olan Murray çelme yiyebilir, uzun bir maç bizi bekliyor.. Rivalo.com‘un açtığı 1.47 oranıyla 3.5 ÜST ve 1.80 oranıyla Toplam Oyun Sayısı 40.5 ÜST tercihleri mantıklı görünüyor.

Stephens – Halep: 2 @ 1.22 (TUTTU) / Skor 0-2 @ 1.70 (TUTTU)

Simona Halep’in üstün oyunu Torro-Flor karşısında da devam etti. Rakibini 6-2 ve 6-0 ile geçen Rumen raket gözünü finale dikmiş durumda. Stephens yetenekli ve potansiyeli olan bir raket. Ancak henüz oyununu olgunlaştırabilmiş değil. 1993 doğumlu tenisçinin biraz daha zamana ihtiyacı var. Halep sert korta rakibine geçen yıl iki kez mağlup oldu ancak bugün toprak kortta şartlar kendi lehine. Rivalo.com‘un açtığı 1.22 oranıyla Halep Kazanır ve 1.70 oranıyla Halep 2-0 Kazanır seçimleri kuponlarda değerlendirilebilir.

Garcia-Lopez – Monfils: 2 @ 1.60 (TUTTU) / 3.5 ÜST @ 1.45 (KAYBETTİ)

Dün Tsonga’nın hiçbir varlık gösteremeden elenmesinden sonra Fransızların tek umudu olarak Monfils kaldı. 28 yaşındaki raket zorlu Fognini maçından 3-2’lik zaferle ayrılmasını bildi. Mart ayından itibaren iyi form tutan Garcia-Lopez ise ilk turda Wawrinka’yı eleyerek büyük bir sürprize imza attı. 2 gün sonra 32 yaşına girecek olan İspanyol raket bu sezon sert korta Monfils’i elemeyi bildi. Ancak aralarındaki toprak kort maçlarının 3’ünü de Monfils kazandı. Fransız raket taraftarı önünde yine hırsı ve yüksek motivasyonuyla galibiyete yakın. Ancak maçın 3 sette bitmesi zor görünüyor.. Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla Monfils Kazanır ve 1.45 oranıyla 3.5 Set Üstü seçimleri ideal tercihler olacaktır.

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTenis

Etiketler: