Roland Garros Tenis Tahminleri (Pazar)

Roland Garros001

Toprak kortun bir numaralı turnuvası, sezonun ikinci Grand Slam’i olan Roland Garros’ta heyecan bugün de devam ediyor. Tenis maçlarını yakından takip eden Günün Bankosu ekibi olarak Fransa Açık turnuvası boyunca günlük tahminlerimizle sizlere yardımcı olacağız.. Bugün oynanacak tenis maçlarından en güvendiğimiz karşılaşmaları yorumladık. Bol şanslar dileriz. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Berdych – Isner: 1 @ 1.25 (TUTTU) / 40.5 ALT @ 1.70 (TUTTU)

2010 yılında iki raket yine Fransa Açık’ta eşleşmiş ve Berdych korttan çok rahat 3-0 galip gelmişti. ABD’li raket Isner bu kez daha formda ve kolay teslim olmayacaktır. Ancak toprak kortta eksik olduğunu belirtmemiz lazım. Her zaman olduğu gibi boy avantajını kullanacak güçlü servisleri ile ayakta kalmaya çalışacak. Çek raket Berdych maçın yine favorisi. Yeter ki ti-break’e gidecek setlerde basit hata yapmasın. Rivalo.com’un açtığı 1.25 oranıyla Berdych Kazanır ve 1.70 oranıyla Toplam Oyun Sayısı 40.5 ALT ideal seçimler olacaktır.

Gulbis – Federer: 3.5 ÜST @ 1.52 (TUTTU) / 40.5 ÜST @ 1.85 (TUTTU)

Günün keyifli geçmesini beklediğimiz maçlarından biri.. İki raket 2010 yılında 3 kez karşılaştı ve tüm setler 2-1 sonuçlandı. Gulbis’in Federer karşısında Roma’da (Toprak kort) 1 galibiyeti bulunuyor. İsviçreli raket Federer’in ne kadar formu yüksek olsa da toprak kortta eksik olduğunu biliyoruz. Nice’te şampiyon olan ve Fransa Açık’ta oynadığı iştahlı oyunu ile beğenimizi kazanan Gulbis kolay teslim olmayacaktır. Hatta kazanması bile sürpriz sayılmamalı.. Rivalo.com’un açtığı 1.52 oranıyla 3.5 ÜST ve 1.85 oranıyla Toplam Oyun Sayısı 40.5 ÜST tercihleri mantıklı olacaktır.

Stosur – Sharapova: 2 @ 1.20 (TUTTU) / Skor 2-0 @ 1.55 (KAYBETTİ)

2010 yılı Fransa Açık finalisti Stosur güçlü servisleri olan bir raket. İlk 3 turda rakiplerine set vermeden galip gelmesini bildi. Ancak Sharapova karşısında son maçlarında şansı pek tutmuyor. Son 3 maçta rakibinden set alamadan mağlup oldu. Serena elendikten sonra önü açılan Maria Sharapova şampiyonluğun en güçlü adayı. Bugün yine rakibine şans vemreyecektir. Rivalo.com’un açtığı 1.20 oranıyla Sharapova Kazanır ve 1.55 oranıyla Sharapova 2-0 Kazanır ideal seçimler olacaktır.

Muguruza – Parmentier: 1 @ 1.18 (TUTTU) / Skor 2-0 @ 1.50 (TUTTU)

İspanyol Blanco Muguruza, Serena Williams’ı eledikten sonra aynı güzel oyununu Schmiedlova karşısında da gösterdi ve korttan 2-0 galip ayrıldı. Bugün karşısında yine çok zorlanmayacağını düşündüğümüz bir rakip var. Daha çok ITF turnuvalarında gördüğümüz Parmentier’in direnmesi çok zor görünüyor.. Rivalo.com’un açtığı 1.18 oranıyla Muguruza Kazanır ve 1.50 oranıyla Muguruza 2-0 Kazanır seçimleri en ideal tercihler olacaktır.

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

 

Kategoriler: FeaturedTenis

Etiketler: