Roland Garros Tenis Tahminleri (Cuma)

Roland Garros001

Toprak kortun bir numaralı turnuvası, sezonun ikinci Grand Slam’i olan Roland Garros’ta heyecan bugün de devam ediyor. Tenis maçlarını yakından takip eden Günün Bankosu ekibi olarak Fransa Açık turnuvası boyunca günlük tahminlerimizle sizlere yardımcı olacağız.. Bugün oynanacak tenis maçlarından en güvendiğimiz karşılaşmaları yorumladık. Bol şanslar dileriz. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Muguruza – Schmiedlova: 1 @ 1.30 (TUTTU)

2. turda Serena Williams’ı 6-2 ve 6-2’lik setlerle sahadan silen Muguruza herkese adını duyurmuş oldu. 1-2 yıldır tenisini olgunlaştırma döneminde olan İspanyol raket hep bir potansiyel taşıyordu. Henüz 20 yaşında olan Muguruza gerekli özgüveni kazanmış görünüyor. Tenise uygun fiziği ile ileride adını daha da çok duyacağız.. 19 yaşında olan Schmiedlova ise önceki turda Venüs Williams’ı eledi. İki raket bu sezon Avustralya Açık’ta karşılaştı ve Muguruza rakibini 2-0 yenmesini bildi. Williams kardeşleri eleyen iki genç raketin mücadelesinde Muguruza’yı tura yakın görüyoruz.. Rivalo.com’un açtığı 1.30 oranıyla Muguruza kazanır mantıklı seçim olacaktır.

Robredo – Isner: İlk Set 9.5 Üst @ 1.35 (TUTTU) / 41.5 ÜST @ 1.75 (TUTTU)

2.08 boyundaki ABD’li raket John Isner attığı süper servisler ile oyun taktiğini kuran bir isim. İlk iki turda Herbert’i 3-0, Kukushkin’i 3-1 ile geçerken oynadığı 5 set “Ti-break” ile sonuçlandı. Bu maçta da yüksek ihtimal en az 1 “Ti-break” görürüz. 32 yaşındaki Robredo toprak kortu çok seven bir isim. Tek el backhand kullanan İspanyol raket önceki turlarda nispeten kolay rakipler olan Ward ve De Schepper’i sadece 1 set vererek zorlanmadan geçti. İki raket arasında oynanan maçlarda 1-1 eşitlik var ama toprakta ilk kez karşılaşacaklar. Uzun bir maç olması yüksek ihtimal görünüyor.. Rivalo.com’un açtığı 1.35 oranıyla İlk Set 9.5 ÜST ve 1.75 oranıyla Toplam Oyun Sayısı 41.5 Üst ideal seçimler olacaktır.

Larsson – Bouchard: Skor 0-2 @ 1.50 (TUTTU)

Müthiş bir yetenek olan Eugenie Bouchard WTA sıralamasında 16. sırada yer alıyor. 20 yaşındaki Kanadalı raket önceki turda Goerges’e ilk seti verse de toparlanarak maça ağırlığını koydu ve turu geçmesini bildi. İsveçli Johanna Larsson vasat bir raket. Her ne kadar Kirilenko ve Pennetta’yı önceki turlarda elese de bugün süper yetenek Bouchard’a direnemeyecektir.. Rivalo.com’un açtığı 1.50 oranıyla Bouchard 2-0 kazanır bahsi en cazip seçim görünüyor.

Granollers – Klizan: 3.5 ÜST @ 1.52 (TUTTU) / Klizan @ 1.40

İki raket de önceki turda rakiplerini 5 sette geçti. İspanyol raket Granollers’in 2-0 geriden gelip Dolgopolov’u elemesi sürpriz olarak değerlendirilmeli. Haase karşısında zorlanan Klizan’dan ise daha rahat bir maç bekliyorduk. İki raket bu sene Sao Paulo’da toprak kortta karşılaştı ve Klizan 6-4, 6-3 ile rakibini eledi. Slovak raket yine maçın favorisi ancak karşılaşmanın 3 sette bitmesi zor görünüyor.. Rivalo.com’un açtığı 1.40 oranıyla Klizan Kazanır ve 1.52 oranıyla 3.5 Set Üstü tercihleri değerlendirilebilir.

Raonic – Simon: 3.5 Set Üstü @ 1.50 (TUTTU) / İlk Set 9.5 Üstü 1.60 (TUTTU)

1.96 boyu ile harika servisler atan Milos Raonic güçlü forehand vuruşları ile de rakiplerine zor anlar yaşatan bir isim. Karadağ doğumlu olan Raonic 3 yaşında ülkesindeki savaş nedeniyle göç ettiği Kanada adına yarışıyor. 23 yaşındaki raket önceki turda Vesely’yi ilk seti ti-break olmak üzere 3-0’la eledi.. 29 yaşındaki Fransız raket Gilles Simon ise uzun maçlar oynamayı seven bir isim. İlk iki turda 3 sette maçı bitirmesi bizi şaşırttı açıkcası. Ancak bu kez karşısında sert bir rakip var.. Taraftarı önünde en az 1 set almasını bekliyoruz.. Rivalo.com’un açtığı 1.50 oranıyla 3.5 Set Üstü ve 1.60 oranıyla İlk Set 9.5 Üstü tercihleri değerlendirilebilir.

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTenis

Etiketler: