Roland Garros Tenis Tahminleri (Perşembe)

Roland Garros001

Toprak kortun bir numaralı turnuvası, sezonun ikinci Grand Slam’i olan Roland Garros’ta heyecan bugün de devam ediyor. Tenis maçlarını yakından takip eden Günün Bankosu ekibi olarak Fransa Açık turnuvası boyunca günlük tahminlerimizle sizlere yardımcı olacağız.. Bugün oynanacak tenis maçlarından en güvendiğimiz karşılaşmaları yorumladık. Bol şanslar dileriz. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Karlovic – Haider-Maurer: 1 @ 1.40 (TUTTU)

İvo Karlovic 35 yaşına rağmen çok iyi form tuttuğunu Dimitrov’u set vermeden 3-0 yenerek herkese gösterdi. 2.08 boyuyla müthiş servisler atan Hırvat raket Dimitrov’a sadece 1 servis kırma puanı verdi, onu da çevirmeyi başardı. Üstelik toprak kortta bunu sergilemesi takdire şayan. Daha çok Challenger turnuvalarda boy gösteren Avusturyalı Haider-Maurer ise ön elemelerde geldi. Son olarak Alman Daniel Brands’ı 5 sette mağlup etmesini bildi. Müthiş servisleri ile maça ağırlığı koyacak olan Karlovic’i tura yakın görüyoruz.. Rivalo.com’un açtığı 1.40 oranıyla Karlovic kazanır mantıklı seçim olacaktır.

Seppi – Monaco: 3.5 Set Üstü @ 1.45 (KAYBETTİ)

İlk turda Giraldo’yu set vermeden geçen Andreas Seppi bizi şaşırttı. Rakibine en az 1 set vereceğini düşünüyorduk. İtalyan oyuncu daha önce 4 kez karşılaştığı Monaco’ya son iki maçını kaybetti. Ancak 2011’den beri karşılaşmadıklarını hatırlatalım. Arjantinli Juan Monaco ise ilk turda Fransız Pouille’yi zorlanmadan 3-0’la geçti. Keyifli ve çekişmeli geçmesini beklediğimiz maçta en az 4 set görürüz.. Rivalo.com’un açtığı 1.45 oranıyla 3.5 Set Üstü ideal tercih olacaktır.

Kohlschreiber – Istomin: 3.5 Set Üstü @ 1.55 (KAYBETTİ)

Günün keyifli eşleşmelerinden biri.. Tek el backhand’i müthiş olan Kohlschreiber, Dusseldorf’u kazanarak buraya gelmişti. İlk turda Riba-Madrid’i zorlanmadan geçmesini bildi. Geçen hafta karşılaştıkları Istomin ile eşleşmeleri ilginç oldu. Dusseldorf yarı finalinde rakibini 2-1 yenmişti Kohlschreiber. Daha önce oynanan 5 maçı ise Istomin’in aldığını belirtelim. Özbek raket rakibinden en az 1 set koparmasını bilecektir. Rivalo.com’un açtığı 1.55 oranıyla 3.5 Set Üstü en uygun seçim olacaktır.

Monfils – Struff: 1 @ 1.22 (TUTTU) / Handikap -5.5 1.70 (TUTTU)

Seyircisi önünde her daim farklı motivasyonla maçlara çıkan Monfils ilk turda Rumen Hanescu’yu 3-1 ile geçti. 24 yaşındaki Alman Struff Jan ise ön elemelerden geldi. Dişine göre rakipler karşısında başarılı işler çıkartan Alman rakete bugün Monfils karşısında şans vermiyoruz. Kortta çok enerjik olan Monfils taraftarı önünde üst tura çok yakın duruyor.. Rivalo.com’un açtığı 1.22 oranıyla Monfils kazanır ve 1.70 oranıyla 5.5 handikap Monfils seçenekleri değerlendirilebilir.

Watson – Halep: Skor 0-2 @ 1.45 (TUTTU)

İlk olarak 2009’da göğüslerini küçültme operasyonu ile gündeme gelen Simona Halep, seneler geçtikte mükemmel oyunu ile Top 10’a girmeyi başardı. Rumen raket ilk turda zorlu sayılabilecek bir isim olan Kleybanova’yı iki sette kolay geçmesini bildi. Britanyalı Watson yetenekli bir isim olmasına rağmen henüz zorlu rakipler karşısında başarılı işlere imza atamadı. Harika formuyla Halep işi iki sette bitirmesini bilecektir.. Rivalo.com’un açtığı 1.45 oranıyla Halep 2-0 kazanır bahsi en cazip seçim görünüyor.

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

 

Kategoriler: FeaturedTenis

Etiketler: