Roland Garros Tenis Tahminleri (Çarşamba)

Roland Garros001

Toprak kortun bir numaralı turnuvası, sezonun ikinci Grand Slam’i olan Roland Garros’ta heyecan bugün de devam ediyor. Tenis maçlarını yakından takip eden Günün Bankosu ekibi olarak Fransa Açık turnuvası boyunca günlük tahminlerimizle sizlere yardımcı olacağız.. Bugün oynanacak tenis maçlarından en güvendiğimiz karşılaşmaları yorumladık. Bol şanslar dileriz. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Bagnis – Gulbis: Skor 0-3 @ 1.57 (TUTTU)

Arjantinli Bagnis daha çok Challenger turnuvalarında boy gösteren bir raket. Ön elemelerden geldi. Benneteau’yu 5 set sonunda mağlup etmeyi başardı. Ancak bugün Gulbis karşısında şansı çok zayıf. Letonyalı raket hem çok formda, hem de kaliesi ile rakibinin 2 gömlek üstünde. Gulbis set vermeden kazanmasını bilecektir. Rivalo.com’un açtığı 1.57 oranıyla 3-0 skor bahsi mantıklı seçenek olacaktır.

Haase – Klizan: 2 @ 1.35 (TUTTU)

İki raket bu sezon iki kez karşılaştı. Sert kortta Haase,  toprak kortta Klizan kazandı. Slovak raket Martin Klizan toprak kortta harika maçlar çıkartıyor. Münih’te ön elemelerden gelip 8 maç kazanarak turnuvayı kaznamasını bildi. Fransa Açık’ta da aynı etkli performansını sürdürüyor. Sakatlıktan yeni çıkan Nishikori’yi zorlanmadan 3 sette mağlup etmesini bildi. Servisleri ile ayakta kalmaya çalışacak olan Haase karşısında Klizan net favorimiz.. Rivalo.com’un açtığı 1.35 oranıyla Klizan ve 1.90 oranıyla 5.5 handikap Klizan seçenekleri değerlendirilebilir.

Dolgopolov – Granollers: 3.5 Set üstü @ 1.65 (TUTTU)

Ukraynalı raket Dolgopolov farklı stili olan orjinal bir raket. Ancak Fransa Açık’ta iyi işlerine pek şahit olmadık geçmişte. İspanyol raket Granollers ise daha çok savunması ile ayakta kalan bir isim.. İki raketin aralarındaki maçlarında 2-2’lik eşitlik var. 3 set üzeri kokan bir karşılaşma.. Rivalo.com’un açtığı 1.65 oranıyla 3.5 Set Üstü seçeneği öncelikle düşünülmeli.

Raonic – Vesely: 3.5 Set üstü @ 1.70 (KAYBETTİ)

Günün en keyifli eşleşmelerinden biri.. İki raketinde servisleri güçlü. Vesely 1.98, Raonic 1.96 boyuda. Henüz 20 yaşında olan solak raket Vesely Dusseldorf’ta başarılı maçlar çıkartarak ilerisi için yıldız olma yolunda önemli işaretler verdi. Rakibinde 3 yaş daha büyük olan Raonic tecrübesi ile bir adım önde görünse de kolay maç olmayacaktır. En az bir Tie-break’in oynamasını beklediğimiz maçta önerimiz 3.5 set üstü olacak.. Rivalo.com’un açtığı 1.70 oranıyla 3.5 Set üstü seçeneği cazip görünüyor.

Nieminen – Janowicz: 2 @ 1.65 (TUTTU)

33 yaşındaki Fin raket Nieminen ilk turda çok zorlandığı Przysiezny’yi 5 set sonunda yenebildi. Solak raketin Fransa Açık karnesi de iyi değil. 23 yaşındaki Polonyalı Janowicz ise çok güçlü bir raket. Motivasyonu yüksek olduğunda fiziki gücünü de sahaya yansıtarak müthiş maçlar çıkartabiliyor. 3 sette maçın bitmesi zor görünüyor. Ama Janowicz hırsı ve gençliği ile tura daha yakın.. Rivalo.com’un açtığı 1.65 oranıyla Janowicz ve 1.45 oranıyla İlk set 3.5 Set Üstü seçenekleri değerlendirilebilir.

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

 

Kategoriler: FeaturedTenis

Etiketler: