İddaa Önerisi: 502 Sunderland – Manchester United

manu003

İngiltere Lig Kupası (Capital One Cup) Yarı Final ilk maçı.. Önemli hatırlatma; yarı finalde çift maçlı eleminasyon sistemi uygulanmakta. Yoğun maç trafiğinde Manchester United sakatlıklarla boğuşuyor. 7 oyuncu bu maçta forma giyemeyecek. Rafael ve Rooney’in oynama durumları ise zayıf. Bir önceki turda uzatmalarda Chelsea’yi turun dışına iten Sunderland ise Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Poyet’in öğrencileri son 5 maçın 4’ünden ALT skorla sahadan ayrıldı. M.United ilk maçta kendini fazla zorlamadan kontrollü bir oyun ortaya koyacaktır. Zaten eksik oyuncular da çok. Fazla gol beklemediğimiz maçta Bahisseverlere önerimiz Betebet.com‘un açtığı 1.87 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 2.25 oranıyla “İlk Yarı Beraberlik” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

KANAL: (21:45) Sky Sports 1 (uk), Diema, Viasat Sport Baltic, SportDigital.tv, 6 Eren, Digi Sport 1 (romania), Nova Sport (Bul), TV10 Sweden, Arena Sport 4 (serbia), beIN Sport 1 / HD, Setanta Sports Euro Asia, Arena Sport 4 / HD (cro), Sport TV Live / HD, TV2 Sport Premium HD

* * *
YÜZDE 50 BONUSU KAÇIRMA!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Betebet.com‘dan %50 bonus! Hemen kazanmak için TIKLA!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi takımda kaleci Westwood (10 maç) ve savunmadan Carlos Cuellar forma giyemeyecek.

Konuk takımda ise Van Persie(11 maç 7 gol), Nani(8 maç), Fellaini(8 maç), Ferdinand, Jones(13 maç), Young(10 maç 1 gol) ve Fabio(1 maç) yok. Rafael ve Rooney şüpheli.

İddaa oranları
3.50  3.40  1.60 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11

M.United: De Gea, Smalling, Evra, Evans, Vidic, Carrick, Giggs, Cleverley, Adnan Januzaj, Valencia, Welbeck.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: