İddaa kuponlarını yırtmayın!

0000001

Kar yağışı nedeniyle Galatasaray – Juventus maçı ertelenince gözler İddaa’ya çevrildi. Şampiyonlar Ligi’ndeki bu kritik karşılaşma bilindiği gibi İddaa’da tek maç olarak açılmıştı. İddaa kurallarına göre oynanan karşılaşma belli bir nedenle ilk yarıda ertelenirse programda belirtilen günü takip eden gün içerisinde yeniden oynanması beklenecek. Eğer Galatasaray- Juventus karşılaşması 24 saat içinde tekrar oynanırsa kuponlarda verilen tercihler sonuca göre geçerli sayılacak. Ancak maç bugün de oynanmazsa oran ‘1.00’ olarak kabul edilecek.

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KURAL NE DİYOR?
Zaman zaman başımıza gelebilecek bir olay: İddaa kuponumzdaki maçın herhangi bir nedenle ertelenmesi. Peki İddaa’da maç yarıda kalırsa ne olur? Kural nedir? İşte size bu sorunun cevabını vereceğiz. İddaa oynadıktan sonra iptal edilen ya da ertelenen maçların sizin yaptığınız iddaa kuponuna nasıl ve ne şekilde etkilediğiniz açıklayalım. İşte İddaa’nın yarıda kalan maçlar için kuralı:

Ertelenen maç, programda belirtilen günü takip eden gün (yerel saatle) içersinde oynanmazsa maçla ilgili tüm oyunlara ilişkin tahminler kabul edilir fakat bahis oranları 1.00 olarak dikkate alınır.

Kategoriler: FutbolŞampiyonlar LigiTürkiye

Etiketler: