İddaa 540 Schalke – Basel

Schalke02

Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda kritik bir mücadele.. Schalke’nin 7, Basel’in 8 puanı var. İsviçre ekibine gruptan çıkmak için 1 puan yeterli. 3. sırada yer alan Schalke ise kesin kazanmak zorunda. Murat Yakın’ın çalıştırdığı Basel doğal olarak savunmada kalacaktır. Schalke’nin kapanan Basel’i açmak için mecburen riskli bir futbol ortaya koyacak. Zaten savunmada sıkıntıları olan Alman ekibinin kalesinde gol görmeden maçı tamamlaması zor görünüyor. Karşıklı goller bekliyoruz. İddaa severlere önerimiz “GOL VAR” ve “ÜST” tahminleri olacak. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-2

KANAL: (21:45) Sky Calcio 6 / HD, ViaSat Xtra 1, Nova Sports 3 [Hellas], Al Jazeera Sport +4, NTV+ Tennis, Digi Sport 1 (hun), Arena Sport 3 (serbia), RTS Deux / HD, Sky Sports *RED button, Arena Sport 2 / HD (cro), C+ Liga Campeones 7, SRF Zwei / HD, Digi Champions League 2, Sky Sport 3 (germany) / HD3

* * *
25 TL YATIR, 75 TL OLSUN!
Günün Bankosu ziyaretçilerine YOUWIN‘den %200 BONUS! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi takımda Jermaine Jones (OS, 12 maç 1 gol), Marco Höger (OS, 7 maç 2 gol), Huntelaar (F, 2 maç 2 gol) ve Dennis Aogo (OS, 10 maç) yok.

Konuk takımda ise Marcelo Díaz (OS, 9 maç 1 gol) ve Behrang Safari (D, 10 maç) yok.

İddaa oranları
1.50  3.60  4.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

RESMİ 11’LER

Schalke: Fährmann – Uchida, Höwedes, Santana, Fuchs, Kolasinac – Neustädter, Matip – Farfan, Boateng, Draxler – Szalai

Basel: Sommer – Voser, Schär, Ivanov, Xhaka – Serey Dié – Salah, Elneny, Frei, Stocker – Streller

 

Kategoriler: AlmanyaFutbolİddaa TahminleriİsviçreŞampiyonlar Ligi

Etiketler: