Kritik Bilgiler!

0000001

Pazar günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan önemli bilgileri sizler için derledik. Hangi takımda eksikler çok, hangi takımın forveti oynamayacak, hangi takım yıllardır rakibini mağlup edemiyor.. Bu kritik bilgileri okumadan sakın kupon yapmayın! Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

456 Paris St Germain – Lyon

Konuk takımda iki kaleci Anthony Lopes ve Gorgelin sakat. Bugün kalede geçen hafta ilk kez forma giyen Remy Vercoutre görev yapacak. Ayrıca Lyon ligde rakibini 2007’den beri deplasmanda yenemiyor. PSG ise tam kadro sahada olacak.

416 Bastia – Evian TG

Konuk takımda bugün önemli eksikler var. Savunmadan Ehret(7 maç 1 gol) cezalı. Ayrıca 3 forvet oyuncusu; Berigaud(10 maç 6 gol), Barbosa(11 maç) ve Benezet(12 maç 1 gol) sakat. Orta sahadan Bertoglio’nun (10 maç) sakatlığı ise sürüyor. Ev sahibi Bastia’da önemli eksik bulunmuyor.

337 Catania – Ac Milan

Konuk ekip sakatlar orduna döndü desek yeridir. Savunmadan Zapata(13 maç) cezalı. İki kaleci Abbiati ve Amelia dışında Muntari, Robinho, Abate, Mexès ve Zaccardo sakat. Sevindirici gelişme ise sakatlıktan çıkan golcü El Shaarawy ile cezası sona eren orta sahadan Montolivo kadroda. Ev sahibinde ise orta sahadan Izco ve Almirón  dışında sakatlıkları süren Bergessio ve Bellusci yok.

437 Juventus – Udinese

Ev sahibi ekipte orta sahadan Asamoah(11 maç) cezalı. Giovinco(F, 8 maç 1 gol), Isla(OS, 7 maç) ve Lichtsteiner(5 maç)’ın sakatlıkları devam ediyor. Konuk ekipte ise forvet Luis Muriel(11 maç 3 gol) ile orta sahadan Reginaldo(8 maç 1 gol) sakat. Juventus bu sezon ligde oynadığı 6 maçı da kazandı.

426 Manchester City – Swansea

Swansea’da takımın iki forveti Michu(10 maç 2 gol) ve Bony(11 maç 4 gol) sakat. Ayrıca savunmadan Angel Rangel(11 maç) forma giyemeyecek. Manchester City’de ise İspanyol yıldız David Silva(7 maç 3 gol) ve savunmadan Nastasic(8 maç 1 gol) sakat. Yurtdışı bahis bürolarında Manchester City’nin oranı 1.35’ten 1.25’e düştü.

425 Chelsea – Southampton

Ev sahibi takımda yıldız forvet Eto’o(8 maç 2 gol) sakat. Savunmadan Ashley Cole ve David Luiz şüpheli. Konuk takımda ise defans oyuncusu Luke Shaw’ın durumu şüpheli. Ayrıca sakatlıkları süren Jack Cork ve Guly forma giyemeyecek. İlginç bir istatistik; Southampton’ın deplasmanda oynadığı 6 maçın hepsi ALT bitti.

457 A.Bilbao – Barcelona

Ev sahibi takımda forvet Artiz Aduriz(12 maç 3 gol) cezalı. Barcelona’da ise Lionel Messi dışında kaleci Valdes, Puyol, Dani Alves, Tello ve Jordi Alba sakat. A.Bilbao bu sezon lig maçlarında evinde hiç mağlup olmazken, Barcelona rakibine en son 2006’da mağlup oldu.

336 Den Haag – Ajax

Ev sahibi ekipte orta sahadan Danny Holla’nın(11 maç 1 gol) sakatlığı sürüyor. Orta sahanın önemli ismi Mathias Gehrt(10 maç 5 gol) ile kaleci Coutinho(13 maç) şüpheli. Ajax’ta ise forvet Sigthorsson(13 maç 6 gol), orta sahadan De Jong(10 maç 5 gol) ve savaunmadan Boilesen(11 maç 1 gol) sakat. İki takım arasında oynanan iki maç da 1-1 berabere bitmişti. Ajax ligde oynadığı 6 deplasman maçında sadece 1 kez galip geldi.

412 Nijmegen – Alkmaar

Konuk takımda 2 cezalı oyuncu var; savunmadan Viergever(14 maç 2 gol) ve orta sahadan Gudelj(14 maç 1 gol). Ev sahibi ekipte ise orta sahadan Stutter(10 maç) ve Stefanik(4 maç 2 gol) sakat. Ligin son sırasında yer alan NEC Nijmegen’şn içerde oynadığı 7 maçın hepsi ÜST sonuçlandı.
* İddaa’da oranı düşen maçlar için TIKLAYIN!

* Brezilya’dan iki ilginç maçı KAÇIRMA!

 

 

Kategoriler: Futbolİddaa Tahminleri

Etiketler: