Kerem’den Pazar bankoları (TUTTU)

Kerem

Merhaba,
Pazar günü maç programına baktığımızda çok güzel müsabakalar olduğunu görüyoruz. Bu keyifli maçlar arasından sizlere favori tercih olarak gördüğüm 7 karşılaşmayı yorumladım, ayrıca 2 adet banko kupon oluşturdum (1 adet iddaa, 1 adet yurt dışı). Bol kazançlı bir gün geçirmeniz dileğiyle iyi günler. Unutmayın; İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

*** İDDAA YORUMLARIM ***

297 – Sparta Rotterd vs Achilles 29 (Tercihim ms1, oran: 1.25)
Ev sahibi ekip çok formda son 3 maçını 3-0’lık skorlarla kazandılar, 3 maçın 3’ünde de maçı ilk yarıdan kopardılar. Sparta kendi seyircisi önünde, inişli çıkışlı grafik çizen rakibine şans vermez banko ms1.

311 – Bradford vs Tranmere (Tercihim 3.5 alt, oran: 1.30)
Brandford evinde net favori olarak gözüküyor,  bu kanıya iki ekibin lig durumları ve oyadıkları karşılaşmalara bakarak rahatça ulaşabiliriz, ama benim görüşüm artık Tranmere’nin direnme zamanı geldi çünkü 10 haftada sadece 5 puan toplayabildiler bu gidişata bir şekilde son vermeye çalışacaklar bu maç onlar için daha fazla önem arz ediyor. Direnecek olan Tranmere kolay teslim olmaz az gollü bir maç bizleri bekliyor.

314 – Sporting Gijon vs Real Jaen (Tercihim 1/1, oran: 1.85)
Gijon evinde harika bir ekip rakibi ise deplasmanda yokları oynayan bir ekip, bu durumda Gijon sahaya avantajlı çıkacak ayrıca kadroları karşılaştırmamız kesinlikle gerekli çünkü iki ekip arasında kalite farkı çok fazla buda Gijon’un ikinci avantajı. Benim tercihim oran yükseltmek amacıyla iy1/ms1 ama 2.5 gol üstü de mantıklı seçeneklerden biri.

315 – DUELLO – Sporting Gijon vs Zaragoza (Tercihim 1Xç, oran: 1.31)
İki ekibinde karşılaşmalarını incelediğimizde Gijon’un kendi maçında mutlak favori olduğunu görüyoruz. Gijon’un rakibi deplasmanda vasat bir grafik çiziyor özellikle kalelerinde çok gol oluyor, buda duelloda Gijon’u öne çıkaran sebep olarak gözüküyor. Zaragoza’nın ise bu hafta evinde ki maçı zor geçecek bir müsabaka olacak. Zaragoza’ya baktığımızda evinde 4 maçta 4 gol atmış rakibi ise deplasmanda 4 maçta 4 gol yemiş. Duello da favori Gijon.

317 – St Patricks vs Sligo Rovers    (Tercihim ms1, oran: 1.85)
Birbirlerine denk iki ekibin mücadelesi, bu sezon aralarında oynanan karşılaşmalarda St Patricks’in üstünlüğü göze çarpıyor. Evinde oynayacak Patricks yine favori konumda sürpriz beklemedğimi gecede ev sahibi kazanır, sağlamcılar 1Xç değerlendiriniz.

332 – Boca Juniors vs Rosario Central (Tercihim ms1, oran: 1.55)
Boca geçen hafta dünya derbileri arasında sayılan River Plate deplasmanından galip gelmenin mutluluğu içinde, Boca en son 5 hafta önce malibiyet yaşadı son 4 haftadır harika bir performans sergiliyorlar geride kalan 4 haftada gol dahi yemediler. Konuk ekiple aralarında ciddi bir kadro gücü farkı var. Formda Boca konuğunu evine eli boş gönderecektir.

333 – Atletico Pr vs Portuguesa (Tercihim ms1, oran: 1.50)
Atletico kendi sahasında oynamayı avantaj haline getiren ekiplerden. İki ekibi kıyasladığımızda kadro kalitesi ve takım oyunu anlamında ev sahibi ekip daha güçlü olan taraf olarak göze batıyor. Ayrıca Atletico’da cezalı olan tecrübeli defans oyuncusu Luiz Alberto ve genç orta saha Pedro Roberto bu maçta formalarına kavuşacaklar. İki oyuncunun da sahaya ilk 11’de çıkan isimler olduğunu hatırlatırım. Evinde Atlotico’nun bu maçı almaması için bir sebep yok.

*** KUPONLARIM ***

BANKO İDDAA KUPONUM
297 – Sparta Rotterd vs Achilles 29 (Tercihim ms1, oran: 1.25)
315 – DUEL-Sporting Gijon vs Zaragoza (Tercihim 1Xç, oran: 1.31)
332 – Boca Juniors vs Rosario Central (Tercihim ms1, oran: 1.55)
311 – Bradford vs Tranmere (Tercihim 3.5 alt, oran: 1.30)

Toplam Oran: 3.29 (İddaa)

* * *
300 TL BONUS!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Hiperbet‘ten 300 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

YURT DIŞI BANKO KUPONUM (TUTTU)
Boca Juniors – Rosario Central (Tercihim ev sahibi toplam gol üst 0.5, oran: 1.20)
St Pats Athletic – Sligo Rovers (Tercihim ms 1Xç, oran: 1.32)
Athletico PR – Portuguesa (Tercihim ev sahibi toplam gol üst 0.5, oran: 1.13)
Sporting Gijon – Real Jaen (Tercihim toplam gol üst 1.5, oran: 1.26)
Raith Rvs – Annan Athletic (Tercihim ms1, oran: 1.32)

Topla Oran: 2.98 TL (Hiperbet)

Beni Twitter adresimden takip edebilirsiniz.


Kerem Yıldız
https://twitter.com/yildiz_KeReM

 

Kategoriler: Hazır Kuponlar

Etiketler: