Melih’ten çılgın tahminler!

melih-celikbilek

Merhabalar,

Salı günü Şampiyonlar Ligi için verdiğim 36 katı kupon tuttu. Umarım sizler de faydalanmışsınızdır. Birçok tebrik geldi, hepimize teşekkür ederim. Bugün UEFA Avrupa Ligi maçları dışında Basketbol maçı da kuponumda olacak. gununbankosu.com’da bizi takip eden herkese tahmin ve yorumlarımızla kazandırmaya devam ediyoruz. Bize güvenin ve kazanın. İşte bugünkü tahminlerim…

721 HIRVATİSTAN-UKRAYNA: 1/2 4.00

AVRUPA Basketbol Şampiyonası’nda yavaş yavaş sona doğru gelindikçe favori takımlar biraz daha güçlerini beli etmeye başladı. Dün İspanya lakabı gibi Sırbistan’ı boğa gibi ezerken, Fransa da ev sahibi Slovenya karşısında gücünü gösterdi. Bugun ise Hırvatistan, turnuvanın renkli takımı Ukrayna önünde. Ukic, Tomas ve Zoric gibi tanıdık simalara sahip Hırvatlar, ilk yarı gücünü gösterir ama tecrübeli koç Fratello’nun Ukraynası maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmaz. 1/2 bahsini kuponlarınızda bulundurun.

513 VALENCIA-SWANSEA: KG VAR 1.55

SWANSEA lig maçını Pazartesi değilde Cumartesi veya Pazar oynasa ve rakibi de Liverpool olmasaydı mutlaka bu maça konuk ekip yenilmez bahsini önerirdim. Valencia, Soldado’nun alternatifini Postiga da bulsa gelen gideni her zaman aratır. Çok keyif veren futbol oynayan Swansea basit hatalar yaparak kalesinde her an gol görebilecek bir yapıya da sahip. Taraf bahsinden uzak durup KG var bahsini öneriyorum.

DÜELLO 539 LYON-TRABZONSPOR: 0 3.50

NORMALDE pek başvurmadığım bir bahis seçeneği olsa da ilk bakışta bana oldukça mantıklı geldi. Hem Trabzonspor hem de Lyon gol yollarında sıkıntı yaşayan takımlar. İkisi de bu akşam zor deplasmanlara çıkacak. Lyon, İspanya’da Real Betis karşısında temsilcimiz Trabzonspor ise Kıbrıs Rum Kesimi’nde Limassol önünde zorlanacaktır. İki takımın da bu deplasmanlarda birbiriyle eşit gol sayısına ulaşacagına inanıyorum.

İDDAA KUPONUM
721 HIRVATİSTAN-UKRAYNA 1/2 4.00
513 VALENCIA-SWANSEA KG VAR 1.55
539 LYON-TRABZONSPOR 0 3.50 (DÜELLO)

Toplam oran: 21.70 (İddaa)


Melih Çelikbilek
twitter.com/MelihCelikbilek

 

Kategoriler: Hazır Kuponlar

Etiketler: