504 E.Frankfurt – Bordeaux

Frankfurt-Inui

UEFA Avrupa Ligi’nde F Grubu maçı.. Yurtdışı bahis bürolarında ev sahibi Frankfurt’un oranı 1.70’e kadar düştü. Bu düşüşün en büyük nedeni Fransız ekibi Bordeaux’daki eksik oyunların kabarık olması. Alman ekipleri her daim Avrupa maçlarını ciddiye alıyor. Bundealiga’nın ilk haftasında alınan 6-1’lik Hertha mağlubiyeti sonrası toparlanan Frankfurt oynadığı futbol ile iyi sinyaller verdi. Bugün saha ve seyirci avantajıyla kazanmaya yakın olan taraflar. İddaa severlere banko ve ideal kuponlarında “1” tahminini öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

UYDU KANALLARI: (20:00) Sky Calcio 2 / HD, Sport TV1 / HD, SuperSport 5 [ZA], Nova Sports 3 [Hellas], Al Jazeera Sport +6, Idman TV, Sky Sport 2 (Germany), ESPN (uk only), Arena Sport 3 (serbia), beIN Sport 1 / HD, C+ Family 2 (poland) / HD

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Frankfurt’da ise Schwegler(OS, 3 maç) sakat. Oczipka(D, 5 maç), Meier(OS, 3 maç 2 gol) ve Rosenthal(F, 4 maç 1 gol) şüpheli.

Bordeaux’da Saivet(F, 5 maç 1gol), Sacko(F, 4 maç), N’Guemo(OS, 4 maç), Mariano(D, 5 maç), Sane(D, 4 maç) ve Planus(D, 2 maç) yok.

İddaa oranları
1.85  3.10  3.00 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

Muhtemel 11’ler

Frankfurt: Trapp – S. Jung, Zambrano, Anderson, Djakpa – Rode, Russ – Aigner, Barnetta, Inui – Kadlec

Bordeaux: Carrasso – Faubert, Henrique, Brechet, Orban – Obraniak, Sertic, Biyogo Poko, Ben Khalfallah – Diego Rolan, Diabate

 

Kategoriler: AlmanyaAvrupa LigiFransaFutbolİddaa TahminleriOranı Düşen Maçlar

Etiketler: