Birlikte kazanalım!

izzet01

Tüm iddaa severlere merhaba,

Pazartesi günü İddaa maçları arasından en güvendiğim maçları sizler için yorumladım. Ayrıca inandığım bir banko kuponum var. Tahmin ve kuponlarınızda bol şanslar, bol kazançlar dilerim. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

572 – URAL – DİNAMO MOSKOVA: Rusya Premier Ligi’nde 8. Haftanın kapanış maçı. 7 haftada 1 galibiyet alarak 13.sırada bulunan Ural kolay kolay düzelecek gibi değil. Krasnodar, Rostov ve Zenit beraberlikleri ile düzelme sinyali veren Dinamo kadronun kalitesini vermek zorunda. Kokorin , Dyadyun, Kuranyi, Dzsudzsak, Voronin gibi golcüleri var. Dinamo Moskova zayıf rakibini yener ve artık yükselişe geçer.

Tahmin: MS 2: 1.60  Alternatif Tahmin: İY 0: 2.00

***

575 – LAHTİ – HELSİNKİ: Şampiyonluğun en büyük adayı kuşkusuz Helsinki, deplasmanda son haftaların formda ve golcü takımı Lahti’ye konuk olacak. Son 7 maçtır düzenli gol atan Lahti 7 maçta 15 gol attı ve bir bu kadar da kaçırdı. 3 forvet ile oynuyorlar. Son 4 haftada 17 gol atan Helsinki çok ama çok ofansif bir takım. Mikael Forssell formunun zirvesinde. Gambiya’lı Demba Savage 22 yaşında orta saha oyuncusu ama 11 golü var. Harika bir yetenek. İlk yarıda bile 2.5 üstü olabilecek bir maç. Çok hızlı başlayabilirler. 2 takımdan da gol bekliyorum. Banko 2.5 üstü önereceğim.

Tahmin: 2.5 Üstü: 1.50  Alternatif Tahmin: 3.5 Üstü: 2.50

***

591 – HAFNARFJORDUR – VALUR: Kötü dönem geçiren FH artık çıkışa geçmek zorunda. Reykjavik’in zaten 2 maçı eksik ona ragmen arada 3 puan varken puan farkı 9 olma ihtimali var o yüzden 2. sırada ki FH’nin puan kaybına tahammülü yok. Bugün 3 forvet ile oynayacaklar. Rakip ve maç kazanma hırsı buna müsait. Her zaman övgüyle bahsettiğim İzlanda’nın Barcelona’sı dediğim FH bugün rahat kazanır. Oran düşük olabilir. Maç tamamlamak için yazılabilir.

Tahmin: MS 1: 1.30

***

597 – AUXERRE – BREST: Sezona istediği gibi giremeyen Auxerre bugün mutlaka kazanmak zorunda. Fransa’da aldığım bazı bilgiler tüm biletlerin tükendiği ve TD’nin yaptığı önemli açıklamalar. Takım 2 sene önce Avrupa mücadelesi verirken şimdi 2. ligde orta sıra takımı olduğundan bahsetti ve bugün kesin kazanmak zorunda olduğundan bahsetti. Takımda çok ciddi bir eksik yok. 30 yaşında ki stoper Marco Ramos’un cezası devam ediyor ama yeri mutlaka dolacaktır. Brest 5 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi alarak lige başladı. Eskikleri can sıkıcı olacak. Kötü takım değiller ama 2 haftadır pozisyona girmekten zorlandılar. Muhtemelen bugünde aynısı olacak. Benoit Lesoimier  ve Bruno Grougi cezalı oyuncular. 4 maçta 3 gol atan Jonathan Ayite sakatlığı devam ediyor. Defanstan Florian Lejeune’nin de oynamayacağı açıklandı. Tüm oklar Auxerre’yi gösteriyor. Muhtemelen 2-0 lık bir galibiyet gelecek. İlginçtir Auxerre forvetlerinin henüz golü yok. Tüm golleri orta saha oyuncuları atıyor. Bugün onlarda hırslı oynarlar. Bugün Auxerre’ye güvenmek istiyorum..

Tahmin: MS 1: 1.80  Alternatif Tahmin: 0/1: 4.00

***

602 – SWENSEA – LİVERPOOL: Son yıllarda ki en iyi başlangıcı yapan Liverpool, beni bu sezon çok umutlandırdı. Transferler yerinde ve zamanında yapıldı. Eksikler giderildi. Savunmada problemler vardı şimdi eksik kalmadı. Milli takımda hafif sakatlık geçiren oyuncular var. Resmi bir açıklama olmadan kadro girmek istemedim ama riske edileceklerini sanmıyorum. Coates uzun süreli sakat. Luis Suarez’in cezası devam ediyor. Glen Johnson’ın dizinde bir problem var ve bu yüzden oynamayacak. Yeni transfer Aly Cissokho’in bileğinde zorlanma var. Daniel Sturridge ve Kolo Toure’de oynamayabilir.  Sturridge’nin durumu bu aksam belli olacak. Bazı yerlerde 11’de gözüküyor. Ama net değil. Swensea Avrupa Ligi’nde olduğu için yorucu bir sezon olacak. Hafta içi Valencia maçı var. Az da olsa o maç akıllara gelecektir. Neil Taylor sakatlığı yüzünden oynamayacak. Önemli isim Dyer’in durumu belli değil ama o da riske edilmeyecektir. Ligde tüm maçlarını kazanan ve formda olan Liverpool galibiyeti düşünülebilir ama hiç gol yememeleri sürpriz olmalı. Bugün ilk gollerini yemelerini bekliyorum. Tamminim 2-1 lik Liverpool galibiyeti. Swensea’yı yenecek kadro Liverpool’da var.

Tahmin: 2.5 Üstü: 1.70  Alternatif Tahmin: MS 2: 1.90

***

588 – KASIMPAŞA – FENERBAHÇE: Sezon öncesi harika bir takım kuran Kasımpaşa sezona yenilgi ile başlasa da güzel devam ediyor. Önce Kayseri’yi ardından Konya’yı yendi ama kalesinde hep gol gördü. Savunmaya biraz ağırlık vermeleri gerekiyor. Takımda Özer Hurmacı dışında eksik yok. Özer’de oynayabilir. Durumu maç saatinde belli olacak.Lig Tv haberine göre. Fenerbahçe son maçta iyi futbolla Sivas’ı 5 golle yendi ama o gün Sivasspor hiç iyi değildi. Takımda eksikler var. Joseph Yobo  dizinden sakat. Emre Belözoğlu’nun sakatlığı devam ediyor. Moussa Sow, Cristian Baroni ve Michal Kadlec  18 kişilik kadroda yoklar. Kasımpaşa’nın rahat gol bulacağını düşünüyorum. Fenerbahçe’de 1 gol atarsa rahat Gol var olur. Tercihim 2.5 Üstü ve Kasımpaşa’nın yenilmeyeceğini düşünüyorum.

Tahmin: 2.5 Üstü: 1.50  Alternatif Tahmin: Gol Var: 1.40

Günün Banko İddaa Kuponu
588 – KASIMPAŞA – FENERBAHÇE: Gol Var @ 1.40
597 – AUXERRE – BREST: MS1 @ 1.80
575 – LAHTİ – HELSİNKİ: 2.5 ÜSTÜ @ 1.50
572 – URAL – DİNAMO MOSKOVA: MS2 @ 1.60

Toplam oran: 6.04 (İddaa)


İzzet Adoe
https//twitter.com/adoe1905

 

Kategoriler: Hazır Kuponlar

Etiketler: