Suudi Prens’in F.Bahçe planı!

Abdullah bin Mosaad

İngiliz takımı Sheffield United’ı satın alarak yatırım yapmaya başlayan Suudi Prens Abdullah bin Mosaad, Fenerbahçe ve Suudi Arabistan şampiyonu Al Hilal’in de içerisinde bulunduğu 3’lü reklam ve pazarlama faaliyetleri yürütmek istiyor.

Sheffield Telegraph’ın haberine göre, geçtiğimiz haftalarda Prens Abdullah bin Mosaad tarafından satın alınan Sheffield United takımı, Türk üyesinin de katkılarıyla sarı lacivertilerle temasa geçti. Takımın yönetim kurulunda bulunan Selahattin Baki ortaklık planı dahilinde Prens Abdullah ile birlikte iki kulübü gündeme aldı. Bu takımlardan biri Suudi Arabistan’ın Al-Hilal ekibi diğeri ise Fenerbahçe.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Selahattin Baki: “Fenerbahçe’de tanıdığım kişiler var. Prensin de Al Hilal’de. Dolayısıyla operasyonun Suudi Arabistan kısmını o, Türkiye kısmını da ben üstleneceğim” şeklinde konuştu.

Tottenham taraftarı olduğunu açıklamasının ardından Arsenal takımını satın almayı planlamasıyla Ada futbolunda gündeme oturan prens Abdullah bin Mosaad bin Abdulaziz Al Saud kısa zaman önce Sheffield United takımının hissedarı ve eş başkanı olmuştu.

Kendisini fantezi futbol uzmanı olarak tanımlayan 47 yaşındaki Suudi prensi, sanal alemdeki futbol tutkusunu gerçek dünyaya taşıdı. Kulübün fanları yeni hissedarın gelmesini olumlu karşılarken; prens Abdullah, amcası kral Abdullah’ın servetiyle bağlantısının olmadığını söylemişti.

 

Kategoriler: HaberlerTürkiye

Etiketler: