Milli maçlar, banko tahminler (TUTTU)

Semih-

Herkese merhaba,

Dopdolu bir futbol günü. Bugünkü kuponumuzun adı ‘Gelecek bu kupon’. İddaa sevelere banko kuponlarında ve tahminlerinde bol şanslar, bol kazançlar dilerim.

Kazakistan – İsveç: 2

C Grubu mücadelesinde İsvec, Kazakistan deplasmanında. Son macında zorlu İrlanda deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen İsvec, Avusturya ile çekiştiği 2.lik mücadelesinde iyi bir avantaj yakaladı. Kazakistan’da evinde Faroe Adaları’nı 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu macın 90 dakikasını izledim, Kazakistan’in bu macı çevirebilmesindeki tek sebep rakibinin çok güçsüz olmasıydı.Ancak Faroe Adaları’ndan bile gol yediler. İsvec ise oldukça formda. Öndeki ikili Elmander – Ibrahimovic’in arkasında Larsson, Kacaniklic ve Svensson var. Hucum hattı çok güçlü. Kazakistan muhtemelen geriye çekilip kontra ataklardan yararlanmak isteyecektir ancak İsvec’in buna izin vereceğini düşünmüyorum. Tek başına formda bir Ibrahimovic Kazakistan’i rahatça yıkabilir. Deplasman galibiyeti günün bankolarından. (8/10)

İsveç Kazanır: 1.35

***

Rusya – Israil: 1

F Grubu’nda Portekizle beraber liderlik mücadelesi veren Rusya evinde Luksemburg’u 4-1 gibi rahat bir skorla geçti. Bu maçta Rusya Teknik Direktörü Capello, Berezutsky kardeşleri dinlendirdi. Bu maçta tekrar il 11’de olmaları bekleniyor. Ayrıca Kokorin’de yeniden dödndüğü milli takıma 2 gol ile katkı sağladı. Rusya kadro olarak cok kaliteli. Faizulin, Kherzakov her an gol bulabilecek kapasiteye sahip oyuncular. Liderlik için oldukça önemli bir karşılaşma. Rakip Israil ise evinde Azerbeycan ile 1-1 berabere kalarak herkesi şok etti. Puani, 73. dakikada Shecter’in golüyle buldular. Bu maç Israil icin ölüm kalım maçı ancak evinde nağmağlup giden Rusya, ilk maçta 4-0 yendiği Israil’i yine geçecektir. Rusya deplasmanından çıkmak hiç kolay olmayacaktır. (7/10)

Rusya Kazanır: 1.38

***

San Marino – Polonya: ÜST

Bu maç için uzun uzun yazılacak birşey yok. San Marino malumunuz averaj takımı. Polonya ise evinde Karadağ ile berabere kalarak hiç beklemediği bir sonuç aldi. Bu sonuçta hakemin Polonya’nın net golünü vermemesi de büyük etken oldu. Polonyalı oyuncular bütün hırslarını bu maçtan çıkaracaktır. İlk maçta 5-0 yendikleri -38 averajlı San Marino’ya en az 3 gol atacaktir. Robert Lewandowski, Blaszczykowski, Kamil Grosicki gibi kaliteli hücum oyuncularına sahip Polonya’ya güveniyorum. (10/10)

2.5 gol üstü: 1.12

***

Japonya – Gana: 1

Dünya Kupası’na gitmeyi garantileyen Japonya hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Bu hazırlık karşılasmaşını yapmalarının sebebi Dünya Kupası’nda Afrikalı takımlarla karşılaşmaya hazırlıklı olmak. Zaten son hazırlık karşılaşmasını Guetemala’yla yaptılar ve 3-0 kazandılar. Rakip Gana’nın formda olması kimseyi yanıltmasın. Çünkü bu maçta Gana tam 7 as oyuncusundan yoksun çıkacak sahaya. Zambiya’yı 2-1 yendikten sonra teknik direktör ; Gyan, Badu, Boateng, Essien, Wakaso, Ayew ve Appiah’i kadroya almadı. Japonya ise full kadro. Kagawa ve Honda’da sahada olacak. Bu maç Japonya i.in yüksek önem taşıyor. Kendilerini test edecekler. Galibiyet bekliyorum. (8/10)

Japonya kazanır: 1.65

 

Günün Banko Kuponu  (TUTTU)
Kazakistan – İsveç: 2 1.35
Rusya – Israil: 1 1.38
San Marino – Polonya: ÜST 1.12
Japonya – Gana: 1 1.65

Toplam oran: 3.44 (Tempo)


Sarı Semih
https://twitter.com/Levisemih

 

Kategoriler: Hazır Kuponlar

Etiketler: