İzzet’ten günün tahminleri

izzet01

Tüm iddaa severlere merhaba,

Dolu dolu Cuma İddaa programından sizler için en güvendiğim maçları değerlendirdim. Ayrıca bir de günün banko kuponu siz iddaa severleri bekliyor. Tahminlerinizde Bol şanslar, bol kazançlar dilerim. Buyrun yorumlara…

122 – SIRBİSTAN – HIRVATİSTAN : Avrupa Elemeleri Gruplar A Grubu – 8. Hafta  maçı. Ev sahibi Sırbistan 7 puanla 3. sırada kaldı ve artık şansı yok. Bu grupta ilk 2 garanti. Son 5 resmi maçında sadece 1 kez kazandılar. Kadroları açıkçası Hırvatistan’ı yenecek seviyede değil. Hırvatistan geldiği kadro ile galibiyet istediğini gösteriyor. Belçika ile zirve mücadelesi veriyorlar. Lider doğrudan gideceği için sonuna kadar savaşırlar. 2.30 oran varken riske girmeye kesinlikle değer.

SIRBİSTAN : Brkic, Ivanovic, Nastasic, Bisevac, Kolarov, Tosic, Tadic, Ignjovski, Fejsa, Djuricic, Mirkovic

HIRVATISTAN : Pletikosa, Strinic, Simovic, Srna, Bedelj, Rakitic, Lovren, Eduardo, Modric, Perisic, Mandzukic

***

124 – İSKOÇYA – BELÇİKA : Avrupa Elemeleri Gruplar A Grubu – 8. Hafta  maçı. 5 puanla 5.sırada bulunan İskoçya için turnuva sona erdi. Onlar mucize olarak bakıyorlar ama mucize ama arada 11 puan fark var. Bu mucize bile değil. İskoçya’da Alan Hutton, teknik patron Gordon Strachan tarafından kadroya dahil edilmedi. Ayrıca kart cezası bulunan Kevin Thomson da Belçika’ya karşı kadroda yer alamayacak. Konuk ekipte ise kaptan Vincent Kompany’nin sakatlığı bulunuyor ve Kompany bu maçta forma giyemeyecek. Onlar grup lideri ve Hırvatlarla yarışıyorlar. Açıkçası zirveyi bırakmak istemiyorlar. Çok iyi bir kadro ve jenerasyon yakaladılar. Daha sonra işini sansa bırakmama için bugün kazanırlar.

İSKOÇYA : McGregor, Whittaker, Martin, Hanley, Mulgrew, Brown, Morrison, Snodgrass, Maloney, Forrest, Miller

BELÇİKA : Courtois, Alderweireld, VanBuyten,Vertonghen, Gillet, Fellaini, Witsel, De Bruyne, Chadli, Hazard, Lukaku

***

117 – İTALYA – BULGARİSTAN : Avrupa Elemeleri Gruplar B Grubu – 8. Hafta maçı. 14 puanlı İtalya liderliğini devam ettiriyor. Hemen arkadasında 10 puanlı Bulgaristan ile oynuyor. İtalya’da Mario Balotelli ve Pablo Osvaldo, Bulgaristan’a karşı görev alamayacaklar. Ayrıca Barzagli ve Montolivo’nun da sakatlıkları bulunuyor. Buna rağmen baskılı ve tempolu bir İtalya bekliyorum. Bulgaristan’da önemli bir eksik yok, tam kadro İtalya’dalar. Ben Bulgaristan’ın gol bulacağına inandığım için 2.5 üstü diyorum.

İTALYA : Buffon, Abate, Bonucci, Chiellini, Antonelli, Rossi, Pirlo, Motta, Candreva, Gilardino, Giaccherini

BULGARİSTAN : Mihaylov, Manolev, Bodurov, Ivanov, Zanev, Gadzhev, Dyakov, Tonev, Popov, Gargorov, Rangelov

Günün Banko İddaa Kuponu
110 – BOSNA HERSEK – SLOVAKYA  MS1 : 1.40
125 – KOLOMBİYA – EKVADOR MS1 : 1.35
156 – ASA – PAYSANDU  MS1 : 1.60
122 – SIRBİSTAN – HIRVATİSTAN MS2 : 2.30
124 – İSKOÇYA – BELÇİKA  MS2 : 1.60

Toplam oran: 11.12


İzzet Adoe
https//twitter.com/adoe1905

Kategoriler: Hazır Kuponlar

Etiketler: