Bu kupon 23 katı veriyor!

Ertugrul_Seyhan

Bugün Milli takım için kritik bir gün ve ben de sizler için bir kaç maç yorumladım ve bir kupon çıkardım.. İddaa severler zaten banko maçlarda sıkıntı çekmiyor. Bugün oranı cazip sistem ve sürpriz kuponlara yakışacak maçları sandıktan çıkardım. Tahminlerinizde başarıla dilerim.

107 Romanya – Macaristan / MS 0 (3.10)

Romanya’nın Macaristan’ı konuk ettiği bu maç grubumuzda stratejik açıdan bizim için son derece kritik. İki takımın da kaybetmeye tahammülü yok. Ve ki takım da son dönemde Hollanda dışında yenilmeyi unuttular. Aralarındaki oynadıkları ilk maç da berabere bitmişti. Yine beraberlik olur.
108 Türkiye – Andorra(3h) / MS 0 (4.60)

Milli takımımız açısından stresli geçecek bir maç daha. Çünkü grubun diğer tarafındaki maçın sonucu bizim sonucumuzdan daha önemli bizim için. Bu nedenle kafaların Romanya’da olması çok doğal. Bu da milli takımı skoru alıp diğer maçı takip etmeye sürükleyecektir. 4 fark yapacağımızı düşünmüyorum. 3 farkla yeneriz diyorum.
105 Norveç – Kıbrıs Rum Kesimi / H 1 (1.65)

Norveç’in gruptaki şansını sürdürebilmesi için bu maçı kesinlikle kazanması gerekiyor. Hiç bir iddiası bulunmayan Kıbrıs Rum Kesimi deplasmanda Norveç’e dayanamaz düşüncesindeyim. Ev sahibi farklı kazanır.

Toplam Oran: 23.53


Bol şanslar..



Ertuğrul Seyhan
https://twitter.com/EdununYeri

Kategoriler: Hazır Kuponlar

Etiketler: