Banko tahminler, banko kuponlar

Kerem

Merhaba iddaa severler,

Ben Kerem YILDIZ… Milli takımlar maçları sebebiyle liglere verilen ara nedniyle hafta içi iddaa maç programı çok kısırdı. Ama bugün Cuma ve milli maçların sahne alacağı harika bir programda karşınıza süper tahminlerle çıkıyorum. Dünya kupası grup eleme maçlarından 8 maçı yorumladım ve 2 kupon hazırladım (banko ve ideal kuponlarım). Ayrıca yorumlarımdan faydalanıp kafanıza yatan maçlardan kuponlarınızı oluşturabilirsiniz. Bol kazançlı bir gün dileğimle, iyi günler.

102 – Çek Cumhuriyeti vs Ermenistan (Tercihim ms1 oran: 1.20)
Çeklerin ikinci sırada bulunan Bulgaristan’la arasında sadece bir puan fark var, Bulgaristan’ın İtalya deplasmanına gidecek olması Çekler için bu maçı daha da önemli kılıyor. Çek Cumhuriyeti kalite olarak 2 gömlek daha üstün ayrıca kendi seyircisi önünde oynayacaklar, seyirci desteğini de arkasına alan Çekler banko kazanır.

108 – Türkiye vs Andorra (H:3) (Tercihim ms1 oran: 1.40)
Kağıt üzerinde küçük bir şansı kalan Milli takımımız artık Romanya’nın hata yapmasını beklemek zorunda. Andorra Milli takımına bakınca ilk göze çarpan toplam kadro değeri yaklaşık 2.5 milyon euro. Andorra grupta oynadığı 6 maçta hiç gol atamadı. Milli takımımız deplasmanda kötü oyunuyla Andorra’yı 2-0 yıktı, bu kez de rahat galibiyet bir galibiyet alacağız ayrıca Fatih Terim’in Milli takımın başına geçmesi takımı olumlu yönde etkileyecek. Bu maçta verilen 3 gol handikabını rahat aşacağımızı düşünüyorum.

110 – Bosna Hersek vs Slovakya (Tercihim 2.5 üst oran: 1.65)
Bosna Hersek maçın mutlak favorisi konumunda 3 gol beklemek istemeyenler için ms1 önerimdir. Ev sahibi ekip özellikle kendi sahasında çok gol buluyor 3 maçta 10 gol. bu maç da gollü geçecektir. Tercihim 2.5 üst

113 – Finlandiya – İspanya (Tercihim 2.5 üst oran: 1.40)
İspanya topu her zaman kendi hakimiyetinde tutan özelliği ile bol pozisyonlu maçlarını futbol severlere izletmiştir ama grupta oynadığı 5 maçın 4’ünün 2.5 alt bitmesi gol vuruşunda takımın sorunlar yaşadığını gösteriyor Del Bosque kesinlikle bu soruna çözüm aramıştır kadroya baktığımızda forvet oyuncuları göze batıyor Del Bosque maça bu kez santrafor ile başlar ve gol sorununu hallederler.

116 – Almanya vs Avusturya (Tercihim h1 oran: 1.50)
Ev sahibi ekip 1. sırada rakip ise hemen arkasından geliyor. Aralarında oynanan ilk maçı deplasmanda Almanya 2-1 kazandı, Puan farkını artırmak isteyen Almanya evinde de sorun yaşamadan kazanacaktır. Kendi evinde as kadro sahaya çıkacaklar handikaplı kazanırlar skor beklentim 3-0/4-1

118 – Liechtenstein vs Yunanistan (Tercihim h2 oran: 1.70)
Yunanistan maçın favorisi.. Maçı da sorun yaşamadan kazanacaklardır ama oranın düşüklüğü alternatif aramamıza neden oluyor. Disiplinli oyun anlayışı ile ön planda olan Yunanlar rakibini küçümsemeden oynayacak ve maç sonunda 2 farklı galibiyetle 3 puanı hanelerine yazdıracaklardır.

121 – İrlanda Cumhur vs İsveç (Tercihim KG var oran: 1.55)
İki takımında oynadığı 6 maça baktığımızda gol anlamında hem atıp hem de yiyen yapılarıyla ön planda olduklarını görüyoruz, Aralarında oynanan ilk maç 0-0’lık skorla sonuçlandı, ama bu maçta karşılıklı goller kesinlikle çıkacaktır. İsveç’te kart cezalısı olan defans oyuncusu Andreas Granqvist kadroda olmayacak.

123 – İngiltere vs Moldova (H:2) (Tercihim ms1 oran: 1.40)
Takımları kıyasladığımızda İngiltere’nin kadro gücü olarak Moldova’dan katbekat üstün olduğu tartışmasız gerçek, zaten ilk maçı İngiltere deplasmanda 5-0’lık skorla net bir şekilde kazandı. Grupta 1. Sırayı almak için bu engeli rahat aşarlar banko ms1

 

*** KUPONLARIM ***

BANKO İDDAA KUPONUM
102 – Çek Cumhuriyeti vs Ermenistan: ms1 oran: 1.20
110 – Bosna Hersek vs Slovakya: 2.5 üst oran: 1.65
116 – Almanya vs Avusturya: h1 oran: 1.50
123 – İngiltere vs Moldova: ms1 oran: 1.40

TOPLAM ORAN: 4.15

***

İDEAL İDDAA KUPONUM
110 – Bosna Hersek vs Slovakya: ms1 oran: 1.40
116 – Almanya vs Avusturya: 3.5 üst oran: 1.75
121 – İrlanda Cumhur vs İsveç: K.G var oran: 1.55
118 – Liechtenstein vs Yunanistan: h2 oran: 1.70

TOPLAM ORAN:6.45

 

Beni Twitter adresimden takip edebilirsiniz.


Kerem Yıldız
https://twitter.com/yildiz_KeReM

 

Kategoriler: Hazır Kuponlar

Etiketler: