Bahis Önerisi: 134 Monaco – Toulouse

Monaco03

Fransa liginde 3. haftanın açılış maçı.. Yaptığı flaş transferlerle hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Monaco ilk iki maçında Bordeaux ve Montpellier’i farklı mağlup ederek taraftarını umutlandırdı. Falcao ve Riviere attıkları gollerle Claudio Ranieri’nin bu maçta da en büyük kozu olacak. Toulouse ise ilk maçında Valenciennes’e deplasmanda 3-0 mağlup olurken, geçen hafta 60 dakika 10 kişi kalan Bordeaux ile 1-1 berabere kaldı. Hem kadro kalitesi ile, hem de yakaladığı iyi hava ile Monaco maçın net favorisi. İddaa severler banko kuponlarında “1” tercihini değerlendirebilir. Oranı yetersiz bulanlara önerimiz “Handikaplı 1” ve “ÜST” olacak.

KANAL: (21:30) Tivibu

UYDU KANALLARI: (21:30) Al Jazeera Sport +3, Setanta Africa, Al Jazeera Sport +6, TRK Futbol (ukraine), Viasat Football (Nor), Dolce Sport 2 / HD, ONE Sport (israel), Digi Sport (cze/svk), Arena Sport 1 (serbia), Digi Sport 2 (romania), Sport 1 (russia), beIN Sport 1 / HD, beIN Sport Max 3, TV4 Sport Xtra HD (swe), Sport 1 Voetbal, TV3 Sport 1 (den) / HD

* * *
Monaco – Toulouse maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlamasına 5 dakika kala açılacaktır.)
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlıkları süren Moutinho, Dirar, James Rodriguez ve Raggi yok.

Konuk takımda ise Zebina ve Roman sakatlıkları nedeniyle yine forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 1.80 – ÜST 1.55) Handikaplı 1 1.80

Muhtemel 11’ler

Monaco(4-2-3-1): Romero – Fabinho, Carvalho, Abidal, Kurzawa – Toulalan, Obbadi – Ocampos, Rodriguez, Riviere – Falcao.

Toulouse(3-5-2): Ahamada – Aurier, Spajic, Abdennour – Akpa Akpo, Sirieix, Chantome, Reggatin, M’Bengue – Trejo, Ben Yedder.

 

Kategoriler: FeaturedFransa

Etiketler: