311 Bordeaux – Monaco

Monaco03

Fransa liginde ilk hafta mücadelesi.. Radamel Falcao, Joao Moutinho, James Rodriguez, Eric Abidal ve Jeremy Toulalan gibi yıldız oyuncular ile kadrosunu güçlendiren Monaco’dan bu sezon beklenti büyük. Hazırlık maçlarında Leicester City, Pescara ve son olarak Tottenham’ı mağlup ederek iyi sinyaller verdiler. Bordeaux ise geçen hafta PSG ile Gabon’da oynadığı Süper Kupa maçını son 10 dakikada yediği gollerle 2-1 kaybetti. İlk hafta olması dolayısıyla iddaa severler banko kuponlarına bu maçı riske etmesinler. Sürpriz ve sistem kuponlar ise “2” ve handikaplı 0 (Monaco 1 farkla kazanır) tercihine yönelebilir.

UYDU KANALLARI: (22:00) C+ Sport (Poland), SportKlub (Hungary), Sport TV2 / HD, Al Jazeera Sport +6, Viasat Football (Nor), Al Jazeera Sport +10, Digi Sport (cze/svk), Arena Sport 3 (serbia), TRK Futbol+, Digi Sport 3 (romania), Sport 1 (russia), beIN Sport 2 / HD, Setanta Sports Euro Asia, Arena Sport 1 / HD (cro)

* * *
Bordeaux – Monaco maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlamasına 5 dakika kala açılacaktır.)
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Bordeaux: Faubert, Sertic, Traore, Henrique

Monaco: Germain, Raggi

İddaa oranları
2.60  2.90  2.10 (ALT 1.45 – ÜST 1.95) Handikaplı 0 3.50

Muhtemel 11’ler

Bordeaux(4-2-3-1): Carrasso – Mariano, Planus, Brechet, Poundje – Sane, N’Guemo – Plasil, Obraniak, Maurice-Belay – Saivet.

Monaco(4-3-3): Subasic – Fabinho, Carvalho, Abidal, Kurzawa – Toulalan, Obbadi, Moutinho – Ferreira Carasco, Falcao, Rodriguez.

 

Kategoriler: FransaFutbol

Etiketler: