Bahis Önerisi: 133 Montpellier – Paris St Germain

PSG04

Fransa’da sezonun açılış maçı.. Son şampiyon PSG Cavani ile yine ses getirdi. Zaten çok iyi olan forvet hattından bu sezon taraftar fazlasıyla gol bekliyor. Montpellier ise Belhanda, Bedimo, Charbonnier, John Utaka ve Estrada gibi oyuncuları elden çıkardı. Gelenler ise genç ve maliyeti düşük isimler. Hazırlık maçlarında skor üretmekte zorlandılar. Özetle bu sezon fazla bir beklentileri yok Montpellier taraftarının. PSG yıldız oyuncuları ile sezona 3 puanla girmesini bilecektir. İddaa severler banko kuponlarında “2“, ideal kuponlarda ise “TGS 2-3” seçeneklerini öncelikle düşünmeli.

YAYIN: (21:30) Tivibu

UYDU KANALLARI: (21:30) C+ France, C+ Sport (Poland), Sport TV1 / HD, Setanta Ireland, SportKlub (Hungary), TV4 Sport (sweden), Al Jazeera Sport +3, Setanta Africa, Al Jazeera Sport +6, TRK Futbol (ukraine), Digi Sport 1 (romania), Viasat Football (Nor), Dolce Sport / HD, bTV Action, ONE Sport (israel), Digi Sport (cze/svk), Arena Sport 1 (serbia), Sport 1 (russia), beIN Sport 1 / HD, Setanta Sports Euro Asia, SuperSport 2 (alb) / HD, beIN Sport Max 3, Arena Sport 4 / HD (cro), Sport 1 Voetbal, TV3 Sport 1 (den) / HD, Al Jazeera Sport HD1

* * *
Montpellier – PSG maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlamasına 5 dakika kala açılacaktır.)
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Montpellier’de Saihi(OS), Bocaly(D), Ait Fana(F) ve yeni transfer Bakar(F) yok.

PSG’de iki orta saha oyuncusu Motta ve Ménez yok.

İddaa oranları
3.75  3.20  1.60 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

Muhtemel 11’ler

Montpellier(4-3-3): Jourdren – Congre, El Kaoutari, Hilton, Tiene – Mezague, Stambouli, Martin – Cabella, Herrera, Camara.

PSG(4-4-2): Sirigu – Jallet, Thiago Silva, Alex, Maxwell – Lucas, Verratti, Matuidi, Pastore – Ibrahimovic, Cavani.

Kategoriler: FeaturedFransa

Etiketler: