Bahis Önerisi: 646 Trabzonspor – Dinamo Minsk

TS03

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesi.. İlk karşılaşmada Belarus deplasmanında 1-0 galip ayrılan Trabzonspor tur için büyük avantaj yakaladı. Dinamo Minsk’in vasat kadrosu ile işi çok zor. Bu sezon oynadığı 3 Avrupa maçını da kazanan Trabzonspor, 1-0’ın rövanşında rakibine acımayacaktır. İddaa severler banko kuponlarında “ÜST” seçeneğini değerlendirebilir.

YAYIN: (21:00) Smart Spor / HD (D-Smart 77)

* * *
Trabzonspor – Dinamo Minsk maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlamasına 5 dakika kala açılacaktır.)
* * *

Trabzonspor nasıl turlar?

İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan Bordo-Mavililer, rövanşta alınacak her türlü galibiyet ve beraberlikte adını bir üst tura yazdıracak. Dinamo Minsk’in 1-0 galip gelmesi durumunda karşılaşma uzatmalara, orada da eşitlik bozulmazsa penaltılara gidecek. Belarus ekibi iki ya da daha farklı kazanırsa temsilcimiz elenecek. Ayrıca 2-1, 3-2 vb. tek farklı Dinamo Minsk galibiyetlerinde, deplasmanda daha fazla gol attığı için yine konuk takım Play-Off biletini kazanan taraf olacak.

İddaa oranları
1.40  3.50  5.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50) 3.5 ÜSTÜ 2.30

Muhtemel 11’ler

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Giray, Celustka, Aykut, Abdülkadir, Olcan, Adrian, Malouda, Henrique

DİNAMO MİNSK: Sulima, Veretilo, Politevich, Kontsevoi, Danilov, Nikolic, Stasevich, Bykov, Coto, Khvaschinski, Figueredo

 

Kategoriler: Avrupa LigiFeaturedTürkiye

Etiketler: