İzzet Adoe’den yorum ve kuponlar

izzet01

Merhaba bahisseverler. Yeni sezonda gününbankosu.com adresindeyim. Yorum ve kuponlarımla sizlere kazandırmak için buradayım. Herkese bol şans, bol kazançlar diliyorum..

541 HİROSHİMA – OMİYA: Japonya Ligi’nde haftanın maçı. Hiroshima ligin en formda takımı. Hem skor olarak hem oyun olarak çok iyiler. 31 yaşında ki Sato 17 maçta 13 gol atmayı başardı tam bir lider. Ondan başka da forvette iyi bir isim yok. Omiya da sezona iyi başladı. Son 2 maçını kaybetti ama kaybettiği maçı da sonuna kadar zorluyor ve gol buluyor. Geride kalan 17 maçın tamamında gol buldular. Kulüpte 6 fotvet var ve bunların 5 tanesi düzenli gol buluyor bu da en büyük avantajları. Hiroshima galibiyeti düşünüyorum ama Omiya’nın gol atacağından neredeyse eminim. Öncelikli olarak Gol var ve 2.5 Üstü daha sonra Hiroshima galibiyeti düşünüyorum.

549 YOKOHAMA MARİNOS – KASHİWA: Ligde 3.sırada bulunan Marinos iyi bir sezon geçiriyor. Benim şampiyonluk adayım onlar. 37 yaşında ki Marquinhos 23 maçta 16 gol attı ve herkese ders veriyor. Geçen hafta hazırlık maçında Manchester United’i 3-2 yendiler. Defans hattı çok ama çok problemli. Gol atmak sorun değil bu sezon 30 maç oynadılar ve 26’sında gol attılar ama defans özellikle bekler çok kötü. O yüzden lider değiller ve son 5 lig maçında 7 gol yediler. Kashiwa defans konusunda ondan kötü. Son 6 maçında 9 gol yedi. Kadrolarında 3 tane harika Brezilya’lı var. Onlar için de gol atmak sorun değil. Banko 2.5 üstü önereceğim bir maç. Marinos’u galibiyete yakın görüyorum.

564 SALZBURG – FENERBAHÇE: Avusturya Ligi’nde 2.hafta geride kalırken 2 maçını da 5-1’lik skorla kazanan Salzburg dikkat çekici bir oyun sergiliyor. Sezon öncesi de Avusturya Kupa maçında Florian’ı 9-0 yenmişti. Bu oyununu Şampiyonlar Ligi’ne yansıtabilecek mi merak konusu. İspanyol golcü Soriano golleri atmaya devam ediyor, bugün Fenerbahçe’nin de başına dert olabilir.  Salzburg’da Vorsah, Rodnei, Lazaro ve Svento forma giyemeyecek. Fenerbahçe iyi transferleri ile turun favorisi durumunda. Bugün Fenerbahçe’de Gökhan Gönül, Egemen, Holmen ve Serdar Kesimal forma giyemeyecek. Fenerbahçe hazırlık maçlarında zaman zaman olumlu sinyaller verdi bugün en azından tur için avantaj yakalayacaktır. Benim tercihim karşılıklı gol var.

565 CELTİC – ELFSBORG: İyi bir hazırlık dönemi geçiren Celtic, yeni sezona çok iyi hazırlandı. İskocya Ligi hafta sonunda başlıyor. 8 hazırlık maçı oynadılar. Önceki turda Cliftonville takımını 2 maçta da yenerek tur atladılar. Wanyama ve Hooper’in satılması hiç iyi olmadı ancak mevcut kadrosu bile ligde şampiyon olmaya Şampiyon Ligi’nde gruplara kalmak için yeterli. Celtic menajeri Elfsborg’un çok tehlikeli takım olduğunu söyledi. Elfsborg son haftalarda oldukça formda. Gol atmakta hiç sıkıntı yaşamıyorlar. Nilsson ve Bangura çok iyi golcüler. Önceki turda Daugava takımını 4-0 ve 7-1’lik skorlarla yendiler. Bu deplasmana tam kadro gelecekler. Bu sezon neredeyse tüm maçlarda gol buldular. Maç tahminim öncelik 2.5 üstü daha sonra Celtic.

581 UNİV CATOLİCA – CERRO: Ligde 5’te 5 yapan Catolica turun net favorisi. Cerro takımından çok üstünler. Çok etkili forvet hattı var. Cerro daha çok acemi bir takım. Ligi başlayalı daha 1 hafta oldu. Libertadores Kupası’nda grupta 6 maçta 1 beraberlik 5 yenilgi almıştı. Bu kupada da eleneceklerdir. Bu maç için fazla yoruma gerek yok. Catolica banko 1.

576 PUEBLA – SANTOS LAGUNA: İki takımda gol atmakta hiç zorlanmıyorlar. Santos Laguna’nın forvet hattı çok etkili ama bir o kadar da defans hattı çok kötü. Puebla evinde mutlaka gol bulacaktır. Meksika Ligi’nde günün banko 2.5 üstü maçı.

583 JUVENTUS – EVERTON: Maç sabah 06.00’da oynanacak. Etkili transferleriyle sezona başlayacak Juventus çok ciddi sınav verecek. Llorente ve Tevez’in de oynaması bekleniyor. Everton için kamp olumlu geçiyor ama defansa takviye yapmaları lazım.  Basit goller yiyorlar. Gol atmakta da zorlanmıyorlar ancak rakip bu kez Juventus. Juventus’un ideal kadrosu ile çıkmaını bekliyorum. Buffon, Pirlo , Vidal , Giovinco, Tevez ve Llorente gibi isimler bugün forma giyecektir. Juventus bu maçı kazanacaktır kupon tamamlamak için yazılacak bir maç.

Banko Kupon
549 Yokohama Marinos Kashiwa 2.5 Üstü 1.50
541 Hiroshima Omiya KG Var 1.60
543 Kawasaki Shonan 2.5 Üstü 1.35
581 Univ. Catolica Cerro 1 1.50
576 Puebla Santos Laguna 2.5 Üstü 1.65

Toplam oran: 8.00

***

Sürpriz Kupon
578 Toluca Pumas 1 1.90
574 Bahia Flamengo 0 3.00
565 Celtic Elfsborg İY 1.5 Üstü 2.30
581 Univ Catolica Cerro İY 1 2.00

Toplam oran: 26.21

***

Günün Bankosu
549 Yokohama Marinos Kashiwa 2.5 Üstü 1.50


İzzet Adoe
https://twitter.com/adoe1905

 

Kategoriler: Hazır Kuponlar

Etiketler: