7 maç yorumu, 2 kupon!

izzet01

Merhaba bahisseverler. Yeni sezonda gününbankosu.com adresinde olacağım. Sizlere kazandırmak için buradayım. Salı günü programı ile karşınızdayım. Herkese bol şans, bol kazançlar diliyorum..

504 AUSTRİA WİEN – HAFNARFJORDUR Cumartesi günü ligde Salzburg deplasmanında perişan olan Wien bu turun net favorisi. Teknik direktör Nenad Bjelica yaptığı basın toplantısında “Rakibe büyük saygı duyuyoruz ama biz daha tecrübeliyiz. Salzburg maçından sonra hemen ayağa kalkmalıyız” diye açıklama yaptı. İzlanda ekibi en azından 1 gol atıp şansını rövanş maçına taşımak isteyecek. Bu sezon 3 kulvarda 18 maç oynayan Hafnarfjordur tüm maçlarda gol atma başarısı gösterdi. Wien hem kendini affettirmek hem de avantajlı skor yakalamak isteyecek. Maçın ve turun net favorisi Wien. Öncelik 2.5 Üstü, daha sonra İY1.

509 BASEL – MACCABİ TEL AVİV : Maçın ve turun net favorisi Basel. İsviçre ligi başladı ve lige yine iddialı giren Basel 3 maçta 7 puan topladı. Basel Matias Delgado ve Raul Bobadilla’yı  transfer etti. Streller her zaman ki formunu devam ettiriyor. Maccabi ise ligi henüz başlamadı ve rakibine göre ciddi maç eksiği var. Şampiyonlar Ligi’nde önceki turda macar ekibi Györ’ü elediler ancak rakip bu kez geçen sene Avrupa’da iyi işler yapan tecrübeli Basel. İlk maçı Basel’in evinde zorlanmadan kazanmasını bekliyorum. Öncelik MS 1 , daha sonra 2.35 orandan H1.

517 PSV EİNDHOVEN – ZULTE WAREGEM : PSV’de sezon başında Mertens , Strootman , Waterman , Jeremain Lens ve ile yollar ayrıldı. Van Bommel futbolu bırakma kararı aldı. Teknik direktörlüğe ise Philip Cocu getirildi. Ji Sung Park, J.Bruma , Arias ve Schaars transfer edildi. Kadrosunda Matavz , Toivonen , Jozefzoon ve Narsingh gibi skoru her an değiştirebilecek isimler bulunuyor. İyi bir hazırlık dönemi geçiren PSV 5 hazırlık maçı oynadı. Fenerbahçe maçı dahil 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. Bu sezon ki ilk resmi maçı. Belçika’da lig haftasonu başladı ve Leirse deplasmanında 2-1 kazanan Zulte sezona iyi giriş yaptı ancak çok tecrübesiz bir kulvarda mücadele edecek. Kadrosu çok yetersiz ama etkili bir forvet hattı var her an gol atabilirler. PSV tecrübesiyle ve kalitesiyle maçı kazanır ama oran olarak 2.5 üstü ve İY1 öneriyorum.

506 NOMME KALJU – VİKTORİA PLZEN : Bu sezon iç sahada 14 resmi maç yapan Nomme 12 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi aldılar. Birkaç maçını izleme şansı buldum ve iç sahada inanılmaz baskı kuruyorlar. Bu baskıyı bu ligde kurabilirler mi bilmiyorum ama iç sahada 34 gol attılar. Önceki turda Helsinki’yi elediler. Temmuz ayında hemen hemen 3 günde 1 maç oynayan Plzen turun favorisi durumunda. Geçen hafta başlayan Çek Ligi’nde Pribram’ı deplasmanda 4-2 yendiler. Defans hattı tel tel dökülürken hücum hattı ise süperdi. Tomas Wagner golleri atmaya devam ediyor. İç sahada başarılı maçlar çıkaran Estonya ekibi Nomme gol bulacaktır. Plzen turun net favorisi. Benim bu maçta tek tercihim 2.5 Üstü.

522 CEARA – CHAPECOENSE : Brezilya B’nin sürpriz lideri Chapecoense 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik aldı ve 1 maçı eksik 23 puanda. Son Avai maçını izledim çok yetenekli , çok teknik bir takım ama defans işlerini daha iyi yapmaları lazım 9 maçın 6’sında gol yediler. Deplasman maçlarında çok hızlı kontra atağa çıkıyorlar. Daha çok genç ve tecrübesizler. Ceara’da Brezilya’da tam bir iç saha takımıdır. Ligde oynadığı 10 maçta 2 galibiyeti var ve onlarda iç sahada ASA ve Paysandu’ya karşı. Deplasmanda 5 maç oynayan Chap 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. Yurtdışında imkanı olanlar banko 2.5 üstü oynasın. 2.20 orandan bu takım rahatlıkla denenir. MS 2

541 HİROSHİMA – OMİYA : Japonya Ligi’nde haftanın maçı. Hiroshima ligin en formda takımı. Hem skor olarak hem oyun olarak çok iyiler. 31 yaşında ki Sato 17 maçta 13 gol atmayı başardı tam bir lider. Ondan başka da forvette iyi bir isim yok. Omiya da sezona iyi başladı. Son 2 maçını kaybetti ama kaybettiği maçı da sonuna kadar zorluyor ve gol buluyor. Geride kalan 17 maçın tamamında gol buldular. Kulüpte 6 fotvet var ve bunların 5 tanesi düzenli gol buluyor bu da en büyük avantajları. Hiroshima galibiyeti düşünüyorum ama Omiya’nın gol atacağından neredeyse eminim. Öncelikli olarak Gol var ve 2.5 Üstü daha sonra Hiroshima galibiyeti düşünüyorum.

549 YOKOHAMA MARİNOS – KASHİWA : Ligde 3.sırada bulunan Marinos iyi bir sezon geçiriyor. Benim şampiyonluk adayım onlar. 37 yaşında ki Marquinhos 23 maçta 16 gol attı ve herkese ders veriyor. Geçen hafta hazırlık maçında Manchester United’i 3-2 yendiler. Defans hattı çok ama çok problemli. Gol atmak sorun değil bu sezon 30 maç oynadılar ve 26’sında gol attılar ama defans özellikle bekler çok kötü. O yüzden lider değiller ve son 5 lig maçında 7 gol yediler. Kashiwa defans konusunda ondan kötü. Son 6 maçında 9 gol yedi. Kadrolarında 3 tane harika Brezilya’lı var. Onlar için de gol atmak sorun değil. Banko 2.5 üstü önereceğim bir maç. Marinos’u galibiyete yakın görüyorum.

Banko Kupon
504 Austria Wien – Hafnarfjordur 2.5 Üstü : 1.45
509 Basel – Maccabi Tel Aviv  1 : 1.40
517 PSV Eindhoven – Zulte Waregem 2.5 Üstü : 1.40
549 Yokohama Marinos – Kashiwa 2.5 Üstü : 1.50

Maksimum Kazanç : 8.53 TL

***

Sürpriz Kupon
525 Nacional Asuncion – The Strongest 02ÇŞ : 2.06
522 Ceara – Chapecoense 2 : 2.20
513 PAOK – Metalist Kharkiv 2 : 2.30
509 Basel – Maccabi Tel Aviv İY 1 : 1.75     

Maksimum Kazanç : 36.48 TL

***

Günün Bankosu
509 Basel – Maccabi Tel Aviv 1 : 1.40

—-
İzzet Adoe
https://twitter.com/adoe1905

 

Kategoriler: Hazır KuponlarŞampiyonlar Ligi

Etiketler: