Kasımpaşa Roy Keane ile anlaştı!

Metin Diyadin ile yolları ayıran Kasımpaşa yönetimi, Roy Keane ile prensip anlaşmasına vardı.

Önemli transferler yapan ve sezona iyi bir başlangıç yapan Kasımpaşa, sürpriz bir kararla teknik direktör Metin Diyadin ile yolları ayırmıştı.

Christoph Daum, Zico ve Mustafa Denizli gibi tecrübeli teknik direktörlerle görüştüğü iddia edilen İstanbul temsilcisi, İrlandalı Roy Keane ile prensip anlaşmasına vardı.

Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, prensip anlaşmasına vardıkları Keane’in, Pazartesi İstanbul’a geleceğini ve bir aksilik olmazsa resmi sözleşmeyi imzalayacağını söyledi.

Öksüz yönetim olarak Keane’in kulübün vizyonları doğrultusunda takıma katkı sağlayacağına inandıklarını sözlerine ekledi.

ROY KEANE KİMDİR?

Aktif futbol hayatında büyük başarılara imza atan 41 yaşındaki Roy Keane, Manchester United forması altında birçok kupa kazandı.

‘Kırmızı Şeytanlar’da 1993-2005 yılları arasında forma giyen Keane, 7 Premier Lig şampiyonluğunun yanı sıra, 1999 yılında İngiliz temsilcisiyle UEFA şampiyonlar ligi Kupası’nı da kaldırdı. Uzun yıllar Manchester United’a kaptanlık da yapan Roy Keane, 2005-2006 sezonunda İskoçya’da Celtic formasını giydikten sonra, aktif futbol hayatını tamamladı.

Roy Keane, futbolu bırakmasının ardından, teknik direktörlük kariyerine İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland’de başladı.

Sunderland’i 1,5 sezon çalıştıran İrlandalı teknik adamın, bir sonraki durağı İngiltere 2. Lig (Championship) ekiplerinden Ipswich Town oldu. Ipswich Town’ın başında da 1,5 sezon kalan Keane, Ocak 2011’de takımdan ayrılmıştı.

 

Kategoriler: HaberlerTürkiye

Etiketler: