Amr Zaki geliyor!

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, twitter hesabından transfer çalışmaları ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Başarılı teknik adam Pascal Feindouno’yu beğendiklerini açıklarken, ünlü Fransız golcü Louis Saha Saha ile ücret konusunda anlaşamadıklarını söyledi. Uygun, ayrıca Amr Zaki transferi için Başkan Selçuk Öztürk’ün Pazartesi günü Mısır’a gideceğini ifade etti.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarının 2. Etabını Hollanda’da tamamlayan ve Türkiye’ye dönen Elazığspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, twitter hesabından yaptığı değerlendirmede transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Genç teknik adam ilk olarak geçtiğimiz gün daha önce İngiliz devi Manchester United’de forma giyen Louis Saha ile görüştüklerini belirterek, Louis Saha’nın menajeriyle yaptığımız görüşmede istenilen rakam dengeleri bozacağından dolayı vazgeçtik ifadelerini kullandı.

Amr Zaki transferine de değinen Bülent Uygun, Amr Zaki ile 3 yıllığına prensipte anlaştık. Başkanımız Selçuk Cengiz Öztürk Zaki’nin bonservisini almak için Pazartesi günü Mısır’a gidecek dedi.

Pascal Feindouno beğenildi

Uygun, ayrıca geçtiğimiz günlerde denenmek amacıyla Elazığspor’un Hollanda kampına katılan Pascal Feindouno için ise, “Pascal Feindouno beğenildi. Bütçemize göre hareket edeceğiz. Transfer an meselesi” diye konuştu.

Solbek transferi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Elazığspor’un başarılı çalıştırıcısı Bülent Uygun, “Beşiktaş’tan Tanju Kayhan ve Özgür Çek’le ilgileniyoruz. Olursa bu iki isim olur. Olmazsa da önemi yok ifadelerini kullandı. Son olarak takımın eksikleriyle ilgili konuşan genç teknik adam, Takımdaki eksikler tamamlanacaktır. Gerçek Elazığspor ligde Süper olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

Amr Zaki kimdir?

İngiltere’de Wigan ve Hull City formaları giyen Zaki, 35 maçta 10 gol kaydetti. Mısır’da ise attığı gollerle taraftarların sevgilisi durumunda. Ancak ülkedeki karışıklık nedeniyle Türkiye’ye transferi kolay olacak. Ancak Amr Zaki, birçok Mısırlı oyuncu gibi disiplin sorunlarını da bünyesinde barındırıyor!

29 yaşındaki futbolcu, 2008’de Afrika’da Yılın En İyi Futbolcusu seçildi, ülkesiyle 2006 ve 2008’de Afrika Uluslar Kupası’nı kazandı.

Tam Adı: Amr Hassan Zaki
Doğum Tarihi: 01.04.1983
Doğum Yeri: Mansoura
Ülkesi: Mısır
Boyu: 1.85
Kilo: 86
Mevkii: Forvet
Kulübü: Zamalek
Oynadığı takımlar: El Monsoura, ENPPI, Lokomotiv Moskova, Wigan, Zamalek, Hull, Zamalek

 

Kategoriler: FeaturedFutbolHaberler

Etiketler: